Διοργανώνουν Survivor στο χωριό… Αμίαντος της Λεμεσού ενόψει του Πάσχα
16:19 - 10 Απριλίου 2017

Μετά τον παροξυσμό που έχει προκληθεί σε Ελλάδα και Κύπρο για το παιχνίδι Survivor, τέσσερις νέοι, ο Μάριος Τζιαμαλής, Προέδρος του Αθλητικού Πνευματικού Ομίλου Ευάγορα Αμιάντου και τα 3 μέλη του συμβουλίου, Παναγιώτης Οικονόμου, Χρίστος Λαζαρής και ο Στέλιος Κυριάκου, αποφάσισαν να διοργανώσουν με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα και τα καθιερωμένα παιχνίδια που διοργανώνονται σε όλα τα χωριά της Κύπρου, ένα διαφορετικό Survivor. Ένα Survivor στο χωριό Αμίαντος στη Λεμεσό.
Όλα θα θυμίζουν το πραγματικό παιχνίδι. Θα στηθεί στίβος μάχης με 7 ή 8 δοκιμασίες και νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες. Οι δοκιμασίες θα είναι πιο «αστείες» ,αναφέρει ο Στέλιος Κυριάκου στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ωστόσο δεν θα λείπουν και κάποια παραδοσιακά παιχνίδια που θα προσαρμοστούν στις δοκιμασίες.
Κάθε ομάδα θα έχει έναν αρχηγό και θα πρέπει να αποτελείται από 5 άτομα συνολικά ανάμεσα τους 3 άνδρες και 2 γυναίκες.
Μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από το χωριό αλλά και από κατοίκους από άλλα χωριά και περιοχές της Λεμεσού.
Εάν θα ήθελες να συμμετάσχεις και εσύ μαζί με την ομάδα σου στο Survivor του Αμιάντου δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στη σελίδα Αμίαντος/Amiandos Village ή Αθλητικός Πνευματικός Όμιλος Ευαγόρας Αμιάντου.
Αθλητικά παπούτσια θεωρούνται απαραίτητο αξεσουάρ.
Να σημειωθεί πως η οργάνωση του Survivor στον Άγιο «Αμίαντο», γίνεται σε συνεργασία της κοινότητας και του Αθλητικού Πνευματικού Ομίλου Ευαγόρας Αμιάντου και του Σωματείου Αναγέννηση Αμιάντου.