Σεμινάριο για τη διαφθορά διοργανώνει η Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου

Επιμορφωτικό σεμινάριο στα πλαίσια των προσπαθειών για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση της διαφθοράς διοργανώνει την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, η Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου, από τις 08:00 έως τις 12:00, στο Αμφιθέατρο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Χαιρετισμό στο σεμινάριο θα απευθύνουν ο Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο Γενικός Ελεγκτής Δρ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης και η Πρόεδρος του ΔΣ της Διεθνούς Διαφάνειας Κύπρου Δρ. Μαρία Κραμβιά – Καπαρδή.

Το σεμινάριο με τίτλο “Investigative Interviewing Of Suspected Fraud Cases’’ απευθύνεται στα μέλη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Κύπρου, στα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου που εξειδικεύονται  σε υποθέσεις απάτης και στα μέλη της της Διεθνούς Διαφάνειας Κύπρου.

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν ομιλίες από τον Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Κύπρου Ανδρέα Καπαρδή  με θέμα “Fraud Suspects: Confessions & Lie Detector’’ και από την Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου  Portsmouth Rebecca Milne με θέμα ‘’Investigative Interviewing”.

Δειτε Επισης

Προειδοποιεί το Ιράν ο Τραμπ-«Πρέπει να κάνει συμφωνία, οι επόμενες επιθέσεις θα είναι ακόμα πιο βίαιες»
Συνωστισμός αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τις μαζικές εκτροπές πτήσεων προς το Ισραήλ (vid&pics)
Πράκτορες της Μοσάντ μπήκαν στα εδάφη του Ιράν-Βίντεο από την επιχείρηση
Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο-Δωρίζουν τα όργανα του ενός ανήλικου
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτές είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν-Οι τεράστιες μονάδες, τι επιχειρούν να κάνουν
Εντοπίστηκε το ένα μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους στην Ινδία-Αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας
Σε 15 ξενοδοχεία της Πάφου επιβάτες πτήσεων που έχουν εκτραπεί λόγω της επίθεσης του Ισραήλ
Το σχέδιο της Μοσάντ που οδήγησε το Ισραήλ στην επίθεση στο Ιράν
Εκτροπή 32 αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου-Ακυρώθηκαν 15 πτήσεις
Το επιτυχημένο χτύπημα του Ισραήλ, η επικείμενη στάση του Ιράν και οι άμεσες επιπτώσεις για την Κύπρο