ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Παίρνει δανεικό τον Κάστανο ο ΑΠΟΕΛ (πληροφορίες)

Μεταγραφική «βόμβα» ενόψει της περιόδου του καλοκαιριού από την άνοιξη ρίχνει ο ΑΠΟΕΛ.
 
Η άφιξη του σκάουτερ, Χουάνχο Λορένθο στην Κύπρο έφερε εξελίξεις καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» κινούνται από νωρίς για ενίσχυση σε θέσεις που το έχουν ανάγκη.
 
Μπορεί η προσοχή της ομάδας να είναι στραμμένη στο απογευματινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο οι διεργασίες που αφορούν τον προγραμματισμό γίνονται παράλληλα.
 

 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΕΡ Sports ο ΑΠΟΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Γρηγόρη Κάστανου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
 
 
 
Η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου είχε πρόθεση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή δανεικό γι’ άλλο ένα χρόνο, μετά την εξάμηνη παραχώρηση του στην Πεσκάρα, η οποία δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό.
 
Ενδιαφέρον γι’ απόκτηση του Γρηγόρη Κάστανου έδειξαν επίσης Σταντάρ Λιέγης και Ζούλτε, εντούτοις η προοπτική συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ σε ευρωπαϊκό όμιλο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «γαλαζοκιτρίνων» τόσο στην απόφαση της Γιουβέντους, όσο και στην απόφαση του 19χρονου διεθνούς επιθετικού.
 
Ο ΑΠΟΕΛ είχε ως στόχο την ενίσχυση στη θέση του επιτελικού μέσου, καθώς οι συχνοί τραυματισμοί του Φακούντο Μπερτόλιο στέρησαν σε αρκετούς αγώνες από τον Τόμας Κρίστιανσεν την επιλογή ενός «δεκαριού» με ικανότητα στην κάθετη πάσα.
 
Στο συμβόλαιο του ΑΠΟΕΛ με τον Κάστανο δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς, καθώς η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Κύπριο διεθνή τις ικανότητες του οποίου εκτιμούν πολύ στο Τορίνο.