«Να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε»

Να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα της Άντερλεχτ θα είναι ο πρωταρχικός στόχος του ΑΠΟΕΛ όπως δήλωσε ο Τόμας Κρίστιανσεν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ (09/03).
 
Τι πρέπει να προσέξει ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Άντερλεχτ: «Πρώτα από όλα δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Είναι το πρώτο ματς εντός και είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν. Αυτό θα προσπαθήσουμε αύριο και να σκοράρουμε. Είναι μία δυνατή ομάδα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».
 
Τι ζήτησε από τους παίκτες: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φιλάθλων. Πάντα στο γήπεδό μας είναι σαν το 12ο παίκτη. Αλλά μέσα στο γήπεδο είμαστε 11 εναντίον 11. Είναι πολλά που πρέπει να έχουμε, επιθετικότητα, ενέργεια, ένταση. Πρέπει να διεκδικήσουμε όλες τις πρώτες μπαλιές για να κερδίσουμε».
 
Ποια απουσία είναι πιο σημαντική, Βινίσιους ή Πιέρου: «Είναι και οι δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Ο ένας στη μεσαία γραμμή, ο άλλος μπροστά. Όμως δίπλα μου είχα μία πιθανή παρουσία (σ.σ. εννοεί τον Ντε Καμάργκο) που μπορεί να βοηθήσει. Και γενικά είμαι χαρούμενος με το ρόστερ και οι δύο που θα τους αντικαταστήσουν αύριο είμαι σίγουρος ότι θα αφήσουν εξαιρετικές εντυπώσεις».