Ένα τανκ… στους δρόμους του Λονδίνου (video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες του Λονδίνου όταν αντίκρισαν στους κεντρικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας να κυκλοφορεί ένα... τανκ.

Πρόκειται για ένα 16 τόνων τανκ του βρετανικού στρατού το οποίο «διέσχισε» τους εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου αλλά και τα αξιοθέατα της πόλης.

To τεθωρακισμένο Abbot SPG (1965 - 1995) άφησε τους τουρίστες με ανοικτό το στόμα καθώς αναρωτιόντουσαν τι δουλεία έχει ένα τανκ στους δρόμους του Λονδίνου.

Το τανκ με το 105 χιλιοστών πυροβόλο όπλο ανήκει στην εταιρεία TankNutDave. Ο ιδιοκτήτης ειδικός για τεθωρακισμένα οχήματα συνηθίζει να βγάζει το τανκ για “βόλτα” όπως δήλωσε στην Daily Mail καθώς λατρεύει την αντίδραση του κόσμου. “Ο κόσμος γελάει, χειροκροτάει... νομίζουν οτι εχει βγει ο στρατός στον δρόμο να τους προστατεύσει”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του τανκ δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει το... όχημα του στους δρόμους του Λονδίνου. Το ίδιο είχε κάνει και την περίοδο των Χριστουγέννων προκαλώντας και πάλι την έκπληξη των τουριστών.

Δειτε Επισης

Οριακή νίκη των Σοσιαλιστών του Σολτς και μεγάλη άνοδο της ακροδεξιάς δείχνουν τα exit poll
Η αντιπαράθεση με το Ισραήλ είναι πλέον μία μάχη χωρίς τέλος, διαμηνύει η Χεζμπολάχ-Νέα έκκληση των ΗΠΑ για διπλωματική επίλυση της κρίσης
Ο Τραμπ «έκοψε» αναμνηστικά ασημένια 100δόλαρα για την ενίσχυση της καμπάνιας του
Τουλάχιστον 7 νεκροί από νέο ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου στη Γάζα
Φρίκη στη Μαλαισία-Πάνω από 350 συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Οι δρακόντειοι νόμοι των Ταλιμπάν «αγγίζουν» πλέον και τους άνδρες-«Αφήστε γένια, μην φοράτε τζιν, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες»
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο-Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους μέλη της Χεζμπολάχ
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Νετανιάχου-«Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που δεν μπορούσε να φανταστεί»
Απορρίπτει κατηγορηματικά εμπλοκή στους παγιδευμένους βομβητές στον Λίβανο ο πρόεδρος του Ισραήλ
Ο υποψήφιος της αριστεράς οδεύει σε προεδρική νίκη στη Σρι Λάνκα