Ελεύθερος και περιζήτητος ο Πάμπος (ανακοίνωση)

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάμπο Χριστοδούλου ανακοίνωσε η ΑΕΛ.
 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ερμή.
 

 
Παρά το γεγονός πως η ΑΕΛ είναι εντός του στόχου που τέθηκε για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου κρίθηκε ορθό όπως η πορεία της ομάδας στα play offs του πρωταθλήματος γίνει χωρίς τον Κύπριο τεχνικό.
 
Στον πάγκο της ΑΕΛ θα βρίσκεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πάμπου Χριστοδούλου, Διονύσης Διονυσίου.
 
Προ ημερών ο Πάμπος Χριστοδούλου επιβεβαίωσε έμμεσα το ενδιαφέρον άλλων ομάδων (σ.σ. φημολογία για ενδιαφέρον της Ομόνοιας) ξεκαθάρισε δε ότι δεν συμφώνησε με καμία ομάδα και ουδέποτε πούλησε, όπως είπε χαρακτηριστικά, καμία ομάδα στην οποία εργάστηκε. 
 
 
 
Πλέον ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. 
 
 
 
 
Ανακοίνωση ΑΕΛ
Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Πάμπο Χριστοδούλου και ύστερα από αρκετή συζήτηση για το καλύτερο δυνατό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο, αποφασίστηκε η κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας μας.
 
Διαψεύδοντας τις οποιεσδήποτε φήμες, τόσο ο Πρόεδρος και η Διοίκηση, όσο και ο προπονητής της ομάδας ξεκαθαρίζουν ότι έγινε από κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας μια τεράστια προσπάθεια για επίτευξη των στόχων της ομάδας, η οποία πέτυχε ήδη τον ένα που ήταν η είσοδος της στην εξάδα και θα προσπαθήσει πλέον να πετύχει και την έξοδο της στην Ευρώπη, είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε μέσω κυπέλλου.
 
Ως Διοίκηση της ΑΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του Πάμπου Χριστοδούλου σε όλη τη διαδρομή της θητείας του στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην καριέρα του όσο και στην οικογένεια του προς την οποία τρέφουμε ιδιαίτερο σεβασμό.
 
Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Πάμπο Χριστοδούλου.
 
Την ομάδα αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο συνεργάτης του Πάμπου Χριστοδούλου Διονύσης Διονυσίου.
 
Ανδρέας Σοφοκλέους
Πάμπος Χριστοδούλου