Πάμπος: Ομόνοια ή Εθνική Κύπρου;

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου από το μεσημέρι της Τρίτης (7/3).
 
Ο Κύπριος τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Λεμεσού καθώς η αποχώρηση του κρίθηκε ως η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές μετά τις τρεις σερί ήττες από ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ερμή.
 
Απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε προ ημερών για ενδιαφέρον της Ομόνοιας, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπό του, διέψευσε όμως κατηγορηματικά ότι συμφώνησε με άλλη ομάδα, τονίζοντας πως ουδέποτε πούλησε ομάδα που εργάστηκε.
 
Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι υπαρκτό. Το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κύπριου τεχνικού στο «Ηλίας Πούλλος» είναι κάτι που προκρίνουν αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου των «πρασίνων», όχι όμως και οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού.
 
Για το κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία Πάμπου Χριστοδούλου-Ομόνοιας στη  νέα σεζόν είναι κάτι που θα διαφανεί στο άμεσο μέλλον, εντούτοις υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες.
 
Σενάριο επιστροφής στην Εθνική
Η πορεία της Εθνικής Κύπρου στα προκριματικά του Γιούρο 2016 και γενικότερα οι καλές εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διετή θητεία του Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο της δεν περνούν απαρατήρητες από την ΚΟΠ.
 
Η αναγνώριση που υπάρχει προς το πρόσωπο του Πάμπου Χριστοδούλου για το έργο που επιτέλεσε στην Εθνική είναι δεδομένη και στις τάξεις της ΚΟΠ αρκετοί προκρίνουν επιστροφή του Κύπριου τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.