Start-up & Entrepreneurship Conference

Η Επιχειρηματικότητα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους μηχανισμούς για την οικονομική ανάπτυξη μέσω της Απασχόλησης, της Καινοτομίας και της Κοινωνικής Πρόνοιας. Αν και ζούμε σε έναν κόσμο με υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων που ξεκινάνε το ταξίδι τους, ωριμάζουν και καρποφορούν. Οι νέοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο τις δυνατότητες και δυνάμεις που έχουν, και νιώθουν έτοιμοι να αναλάβουν το τιμόνι της ζωής τους. Η φιλοδοξία τους εστιάζει κυρίως στην προοπτική για το μέλλον και στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους μέσω των τεχνολογικών αλλαγών. Οι νέοι σήμερα, ενδιαφέρονται πραγματικά να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναζωογόνηση κι ανάπτυξη της Οικονομίας, που με τη σειρά της οδηγεί σε ένα πιο ελπιδοφόρο και βελτιωμένο μέλλον. Μια φρέσκα κι ελκυστική ιδέα δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετή, όμως. Κάθε πρωτοποριακή σύλληψη πρέπει να συνοδεύεται από σωστό, αναλυτικό σχεδιασμό, επιχειρηματικό πλάνο και στρατηγική Μάρκετινγκ.
 
Το συνέδριο “Start-up & Entrepreneurship” διοργανώνεται για πρώτη φορά, την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στη Λευκωσία. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Επιτυχημένοι επιχειρηματίες, σύμβουλοι επιχειρήσεων και αναγνωρισμένοι μάνατζερ από διάφορους τομείς της αγοράς, μοιράζονται τις γνώσεις κι εμπειρίες τους και συμβάλλουν στο να έρθει το ακροατήριο ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της δικής του ιδέας, με σκοπό την επιτυχία και φυσικά, την κερδοφορία.
 
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές που θα παρευρεθούν στο Συνέδριο,  είναι ο Μιχάλης Μπλέτσας, director of Computing και research director στο ΜΙΤ Media Lab της Βοστώνης. Ο κ.Μπλέτσας θα αναλύσει το ρόλο και τη συνεισφορά των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ο Μιχάλης Μπλέτσας υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του project «Ένα Laptop Ανά Παιδί» (OLPC), καθώς και ένας από τους εφευρέτες του υπολογιστή κόστους μόλις 100 δολαρίων. Έχει, δε, υλοποιήσει δίκτυα ευρυζωνικής πρόσβασης βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής, όπως είναι οι ασύρματες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης μίας από τις πρώτες δοκιμαστικές πλατφόρμες ADSL.
 
Ακροατήριο Συνεδρίου
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: start-ups entrepreneurs, ερευνητές, απόφοιτους πανεπιστημίων, φοιτητές, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα ή να δημιουργήσουν τη δική τους νεοφυή επιχείρηση, ανεξάρτητα από τα κεφάλαια που σκοπεύουν να επενδύσουν και ασχέτως εάν είναι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας ή διαθέτουν εμπειρία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ:
https://www.imhbusiness.com/startup-and-entrepreneurship-conference#about
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής, εδώ:
https://www.imhbusiness.com/startup-and-entrepreneurship-conference#register
 
Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ.
Χορηγοί: G.A.P. Vassilopoulos Group, Γενικές Ασφάλειες Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό Gold και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Συννεφιά και ελαφρές βροχές στο καιρικό μενού-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Σωσίβιο για τους αμάχους στη Μέση Ανατολή η Κύπρος-Πολυεπίπεδος και ανθρωπιστικός ο ρόλος της Δημοκρατίας
Ένα χρόνο μετά κι ακόμη δεν απάντησαν σε καταγγελία για παράνομο βρεφονηπιοκομικό οι ΥΚΕ
Καταγραφή ονομάτων στο παρατηρητήριο τιμών ζητά ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Γίνονται εκ νέου δεκτές αιτήσεις για Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Αναβάλλεται η διαμαρτυρία αγελαδοτρόφων-Θα συναντηθούν με εκπρόσωπο ΕΕ
Κατάθεση τελικής πρότασης ΟΚΥπΥ για συλλογική σύμβαση-Συνάντηση με συντεχνίες στις 7 Οκτωβρίου
Επιβεβαίωση στοιχείων πραγματικών δικαιούχων ζητά το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών
Εντός δύο εβδομάδων τα νέα μέτρα για δημογραφική πολιτική-Πάνω από τριάντα εκατομμύρια το κόστος
Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός στη Βουλή-Παρουσιάζει πλεόνασμα 4,8%