Wikileaks: H αμερικανική πρεσβεία στη Γερμανία βάση κυβερνοεπιθέσεων της CIA!

Δεν χάνει καιρό ο ιστότοπος Wikileaks, καθώς σήμερα προβαίνει σε σωρεία αποκαλύψεων, με στόχο τη CIA. Όπως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά, το προξενείο των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη χρησιμοποιείται ως μυστική βάση, από τη CIA για επιθέσεις χάκερ.
 
Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύονται, η CIA βαδίζοντας στα οργουελικά χνάρια του «1984», χρησιμοποιεί την τεχνολογία των iPhone, Microsoft Windows και τηλεοράσεις Samsung, ώστε να παρακολουθεί τα θύματά της, μέσω ενός παγκόσμιου προγράμματος εποπτείας.
 
 
Μάλιστα, σε αυτό το malware που προσβάλλει τις παραπάνω συσκευές οι Αμερικανοί φέρονται να συνεργάστηκαν και με την MI5. Όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος που δημιούργησε ο Τζούλιαν Ασάνζ, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, έγγραφα, άκρως εμπιστευτικά, της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, που αποκαλύπτουν τις σκιώδεις αυτές επιχειρήσεις. Το συγκεκριμένο εγχείρημα που ονομάζεται Vault 7, είναι η μεγαλύτερη διαρροή εγγράφων σχετικά με τη CIA στα χρονικά.
 
Συνολικά 8.761 έγγραφα είδαν το φως της δημοσιότητας, που αποκαλύπτουν κατασκοπευτικά μυστικά της CIA, ενώ όπως επεσήμανε ο Ασάνζ, πρόκειται μόλις για το πρώτο μέρος από μια σειρά διαρροών που θα δημοσιευτούν στη συνέχεια.
 
 
Με τη δημοσιοποίηση των εγγράφων, η Wikileaks έχει εξασφαλίσει πως η «CIA έχει χασει τον έλεγχο του 'οπλοστασίου' της», ισχυρίστηκε ο Ασάνζ. Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά κωδικών και λογισμικών, που αν αποδειχθούν πραγματικά, θα μπορούσαν να επιτρέψουν έλεγχο των υπολογιστών σε όλο τον κόσμο.
 
Το αρχείο φαίνεται να κυκλοφόρησε ανάμεσα σε πρώην κρατικούς χάκερ με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, ένας από τους οποίους έχει παράσχει στη Wikileaks τμήματα αυτού του αρχείου.
 
Πηγή: protothema
 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και ναρκωτικά σε δέμα στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας-Προορίζονταν για το εξωτερικό
Έστειλαν σε 32χρονο δέμα με τέσσερα κιλά κάνναβης-Εντοπίστηκαν στην οικία και το όχημα του (pics)
Ζήτησε να θεωρείται βουλευτής του ΔΕΚ ο Θεμιστοκλέους αλλά αρνήθηκε η Βουλή-«Αν δεν το αναγνωρίζετε δεν φταίω εγώ»
Ελπίδα για ολοκλήρωση δύο φάσεων των έργων στη λεωφόρο Τσερίου αρχές του 2026
Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Αυτή είναι η απόφαση για Βαρωσιώτου-«Παρουσίασε σοβαρές αδυναμίες, υπέπεσε σε σοβαρά νομικά σφάλματα»
Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα στην Κρήτη-Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών
Πώς απαντά η Κυβέρνηση για τα περί αντισυνταγματικότητας νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
«Ο χαρακτηρισμός τουρκολυβικού μνημονίου ως παράνομου δεν είναι αποδεκτός»
Άστραψε και βρόντηξε κατά Τυχικού ο Αρχιεπίσκοπος-«Σκοπός σας να εκθέσετε εμένα και την Ιερά Σύνοδο»