Οπαδοί μετά το Ανόρθωση-Απόλλων τα έβαλαν με αυτοκίνητα και πεζούς

Ένα άτομο 23 χρόνων από τη Λεμεσό οπαδός της Ανόρθωσης συνελήφθηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας και ρίψης αντικειμένων.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις έξι το απόγευμα, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση – Απόλλωνα που διεξήχθη στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, ομάδα οπαδών της Ανόρθωσης μετέβη στην Οδό Λύσου Σανταμά και άρχισε να ρίχνει αντικείμενα σε διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζούς.  
 
Μέλη των αντιοχλαγωγικών ομάδων της ΜΜΑΔ και της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και μόλις οι οπαδοί αντιλήφθηκαν την Αστυνομία άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς τα υπηρεσιακά οχήματα.    
 
Ένα άτομο ηλικίας 23 ετών κάτοικος Λεμεσού οπαδός της Ανόρθωσης συνελήφθη από την Αστυνομία, ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στα επεισόδια και τέθηκε υπό κράτηση.  
 
Επίσης, την ίδια ώρα, εντοπίστηκε ένας ανήλικος από την Λάρνακα ο οποίος βρισκόταν στην κουζίνα οικίας που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο. Ο ανήλικος συνελήφθη από την αστυνομία για παράνομη είσοδο στην οικία. Στη συνέχεια ο νεαρός κατηγορήθηκε στη παρουσία των γονέων του και αφέθηκε ελεύθερος.  

Δειτε Επισης

Απαντά σε Ανόλικ ο Στεφάνου-«Το ΑΚΕΛ είναι απέναντι σε ιδεολογήματα μισάνθρωπα, δεν δέχεται καμιά κριτική το Ισραήλ»
Έξι συλλήψεις Τούρκων για όπλα και ναρκωτικά σε Αθήνα και Χαλκιδική
Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
O Tραμπ μπορεί να ξαναχτυπήσει το Ιράν απολύτως νόμιμα μετά το πράσινο από τη Γερουσία
Σε κλοιό καύσωνα η Ευρώπη-Θερμοκρασίες έως και δέκα βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό
Άγρια καταδίωξη 14χρονου οδηγού στον αυτοκινητόδρομο-Από τις Χαλεπιανες κατέληξαν στην Πύλα
Με απόφαση Ανώτατου διευρύνεται η εξουσία του Τραμπ-Τι σημαίνει η νίκη του για το μέλλον των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγοί στην Κρήτη κοιτούσαν το τροχαίο που έγινε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαραν
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στη Γάζα
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ