«Το ανησυχητικό θα ήταν να μην φώναζε η Ομόνοια»

Για τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση με την οποία αρχίζει τα play offs ο ΑΠΟΕΛ, το ρεκόρ αγώνων που θα δώσει φέτος ο ΑΠΟΕΛ, τις διαμαρτυρίες της Ομόνοιας για τη διαιτησία και τον προβληματισμό γύρω από την ανετοιμότητα των Γιαμπερέ και Εμπεσίλιο μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. 
 

 
Αναλυτικά
Για τη βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν
Μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους το ότι βρισκόμαστε στην 1η θέση με βαθμολογική διαφορά σε σχέση με την 2η ομάδα. Πήραμε το ζητούμενο κόντρα στην Ομόνοια και θα μπούμε σε μια διαδικασία στο Πρωτάθλημα, όπου κάτω στο τραπέζι είναι 30 βαθμοί. Είναι μια φάση που έχει τις ιδιαιτερότητες της αφού κάθε αποτέλεσμα μετράει. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι ο φόρτος των παιχνιδιών θα είναι πολύ μεγάλος. Θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε για να πετύχουμε το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη φάση αφού είμαστε σε τρεις διοργανώσεις. Θα φτάσουμε σε ρυθμούς αγώνων. Δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι στον απόλυτο βαθμό.

Ο ΑΠΟΕΛ ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στα παιχνίδια με Άντερλεχτ και ΑΕΛ στο κύπελλο θα κάνει ρεκόρ περισσότερων αγώνων σε μια αγωνιστική χρονιά και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. 
 
Υπάρχει μια σύγκριση εκδόσεων με την ομάδα του 2011 που πέτυχε τον άθλο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η έκδοση του 2016-17 δεν είχε την εμπειρία και την γνώση ότι αρχές Μαρτίου θα έχουμε να διαχειριστούμε τρεις διοργανώσεις και γι’ αυτό λέμε ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τα επιτεύγματα αυτής της ομάδας φέτος. 
 
Για τις διαμαρτυρίες της Ομόνοιας
Δεν μας απασχολεί, έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτούμε από την Ομόνοια. Η Ομόνοια δικαιούται να λέει ότι θέλει για τη διαιτησία. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην φώναζε η Ομόνοια για τη διαιτησία.  

Για τους Γιαμπερέ και Εμπεσίλιο
Μιλάς για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ίδια ομάδα, η οποία δεν είχε υποχρεώσεις. Σαφώς και υπάρχουν προσδοκίες και από τους δύο παίκτες και ο χρόνος θα δείξει. Ο Γιαμπερέ είχε κάνει λάθος και στο Μπιλμπάο, όμως ήταν πολύ καλός και ακολούθως στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ καλός.
 
Θα χρειαστεί χρόνο να δείξει τις ικανότητες του. Για τον Εμπεσίλιο το είχαμε πει από την αρχή ότι χρειάζεται χρόνο και σιγά-σιγά αγωνίζεται για να βελτιώσει τον βαθμό ετοιμότητας του.