Ποτέ ξανά τέτοια σερί σε μια σεζόν!

Ο… διακόπτης κατέβηκε στο «Παφιακό». Το άνετο 3-0 επί της ΑΕΖ έμελλε να είναι η τελευταία νίκη της ΑΕΛ ως την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές ακολούθησαν φυματικές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από το εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ, το 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ και το 1-4 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, καθώς και το χθεσινό 1-2 από τον Ερμή στο «Τσίρειο».
Τέσσερις συναπτές αγωνιστικές άνευ νίκης, τρεις ήττες στη σειρά, παθητικό εννέα τερμάτων σε τρία διαδοχικά παιχνίδια: αρχής γενομένης από τις 12 Φεβρουαρίου ο Πάμπος Χριστοδούλου διανύει -από πλευράς αποτελεσμάτων- τη χειρότερη περίοδο της προπονητικής καριέρας του σε επίπεδο α’ κατηγορίας.
Και άλλες φορές στο παρελθόν του είχε τύχει να βιώσει αντίστοιχα αρνητικά σερί. Ουδέποτε όμως όλα μαζεμένα σε μια σεζόν και στον πάγκο της ίδιας ομάδας. Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ καταγράφει:
-τέσσερις αγωνιστικές στη σειρά δίχως νίκη ο 49χρονος τεχνικός είχε βιώσει στον πάγκο της Ανόρθωσης, στα πλέι οφ της περιόδου 2012/13. Τότε η «Κυρία» είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα με 3-0 από την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είχε αναδειχθεί ισόπαλη (0-0) με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και με την Ομόνοια (0-0) εντός έδρας, ενώ είχε συντριβεί με 4-0 από το «τριφύλλι» στη Λευκωσία.
-τρεις συναπτές ήττες ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε μετρήσει ως προπονητής του Ολυμπιακού την περίοδο 2010/11. Συγκεκριμένα, το διάστημα 29 Ιανουαρίου - 12 Φεβρουαρίου οι «μαυροπράσινοι» είχαν χάσει διαδοχικά από Ομόνοια (0-2), Απόλλωνα (1-2) και ΑΕΚ (2-3).
-παθητικό εννέα τερμάτων σε τρεις κολλητές αγωνιστικές ο νυν τεχνικός της ΑΕΛ είχε να επιδείξει ξανά ως προπονητής της Δόξας την περίοδο 2008/09. Στα τελευταία τρία παιχνίδια του β’ γκρουπ των πλέι οφ ο σύλλογος της Κατωκοπιάς είχε δεχθεί ένα γκολ από τον ΑΠΟΠ/Κινύρα (0-1), τρία από τον Απόλλωνα (1-3) και πέντε από τον Εθνικό Άχνας (2-5).