Γαλλία: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη η οικογένεια από τον γαμπρό

Ο γαμπρός Γάλλου, ο οποίος αγνοούνταν μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά για περισσότερες από δύο εβδομάδες, ομολόγησε τη δολοφονία τετραμελούς οικογένειας, όπως είπαν σήμερα πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα.

Ο 49χρονος Πασκάλ Τρεντέκ και η επίσης 49χρονη σύζυγός του Μπριζίτ μαζί με τον 21χρονο γιο τους Σεμπαστιάν και την 18χρονη κόρη τους Σαρλότ αγνοούνταν από τις 16 Φεβρουαρίου σε μια υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει σοκ στη γαλλική κοινωνία.

Οι αστυνομικές έρευνες στο σπίτι της οικογένειας στην Ναντ της δυτικής Γαλλίας είχαν εντοπίσει ίχνη αίματος από τον Σεμπαστιάν και το ζευγάρι, αλλά όχι και από την Σαρλότ, καθώς και ενδείξεις ότι είχαν γίνει προσπάθειες να καθαριστεί ο χώρος.

Η αδελφή του Πασκάλ Τρεντέκ και ο σύζυγός της, οι οποίοι ανακρίθηκαν από την αρχή από την αστυνομία, συνελήφθησαν χθες Κυριακή.

Πηγή που πρόσκειται στην έρευνα δήλωσε σήμερα ότι ο γαμπρός του Πασκάλ, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, ομολόγησε την δολοφονία της οικογένειας στη διάρκεια καυγά για κληρονομικά ζητήματα.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Δειτε Επισης

Οριακή νίκη των Σοσιαλιστών του Σολτς και μεγάλη άνοδο της ακροδεξιάς δείχνουν τα exit poll
Η αντιπαράθεση με το Ισραήλ είναι πλέον μία μάχη χωρίς τέλος, διαμηνύει η Χεζμπολάχ-Νέα έκκληση των ΗΠΑ για διπλωματική επίλυση της κρίσης
Ο Τραμπ «έκοψε» αναμνηστικά ασημένια 100δόλαρα για την ενίσχυση της καμπάνιας του
Τουλάχιστον 7 νεκροί από νέο ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου στη Γάζα
Φρίκη στη Μαλαισία-Πάνω από 350 συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Οι δρακόντειοι νόμοι των Ταλιμπάν «αγγίζουν» πλέον και τους άνδρες-«Αφήστε γένια, μην φοράτε τζιν, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες»
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο-Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους μέλη της Χεζμπολάχ
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Νετανιάχου-«Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που δεν μπορούσε να φανταστεί»
Απορρίπτει κατηγορηματικά εμπλοκή στους παγιδευμένους βομβητές στον Λίβανο ο πρόεδρος του Ισραήλ
Ο υποψήφιος της αριστεράς οδεύει σε προεδρική νίκη στη Σρι Λάνκα