Αυτοκίνητα πολυτελείας και όχι μόνο σε πλειστηριασμούς

Σε δημοπρασίες οδηγούνται δεκάδες αυτοκίνητα που πέφτουν στα χέρια των τραπεζών μετά από μη εξυπηρέτηση δανείων από τους ιδιοκτήτες τους.
 
Ένα τέτοιο πλειστηριασμό διοργανώνει αύριο και η Τράπεζα Κύπρου στη Μοσφιλωτή στη Λάρνακα. Στον πλειστηριασμό θα δημοπρατηθούν 65 οχήματα μεταξύ των οποίων και αυτοκίνητα πολυτελείας, άλλα μικρότερα καθώς και επαγγελματικά οχήματα.
 
Το κοινό μπορεί να επιθεωρήσει σήμερα τα αυτοκίνητα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα και αύριο το πρωί από τις 10 μέχρι τις 2 και 30. Η δημοπρασία στο Auction Yard θα ξεκινήσει αύριο στις 3 το μεσημέρι.
 
Η διαδικασία
Για να γίνει η κατακύρωση σε κάποιον πλειοδότη θα πρέπει να κριθεί ότι η τιμή είναι συμφέρουσα και κατόπιν να παρουσιάσει την πολιτική του ταυτότητα.  Η τράπεζα ξεκαθαρίζει πως τα οχήματα που πωλεί στους πλειστηριασμούς, πωλούνται στην κατάσταση που βρίσκονται  την ημέρα του πλειστηριασμού, ενώ ο αγοραστής θα επιβαρυνθεί και με τις καθυστερημένες άδειες κυκλοφορίας του οχήματος καθώς και τα έξοδα επανεγγραφής του οχήματος.
 
Ο νικητής του πλειστηριασμού θα πρέπει απαραιτήτως να πληρώνεται το 30% προκαταβολή με ελάχιστο ποσό τα 1000 ευρώ σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφλείται την επόμενη ημέρα επίσης σε μετρητά, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. Σε περίπτωση ακύρωσης της πράξης από τον αγοραστή, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
 
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού και το αυτοκίνητο να καταλήξει στον νέο του ιδιοκτήτη θα πρέπει να υπάρξει πλήρης εξόφληση και αφού παρουσιαστεί έγκυρο πιστοποιητικό ασφάλισης.
 
Δείτε τον πλήρη κατάλογο με τα αυτοκίνητα που δημοπρατούνται εδώ
 

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Τερματισμό συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ ζήτησαν διαδηλωτές υπέρ Παλαιστινίων
Τιμήθηκαν 250 πολύτεκνες μάνες-«Η Κύπρος αλλάζει και η Μάνα επιτέλους στηρίζεται»
Αρχιεπίσκοπος: Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον νέο Πάπα, θα τον προσκαλέσουμε στην Κύπρο
A Μιχαηλίδου: Επιδιώκουμε την ενίσχυση της αθλητικής παιδείας και τη δημιουργία αθλητικής κουλτούρας
Ζήτησε να μην προστεθούν αυξήσεις στο ρεύμα ο Χριστοδουλίδης-Ενέργειες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Παραμένει στην ατμόσφαιρα η σκόνη-Σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Κόβουν το «απροσδιόριστο φύλο» από το Tax For All-«Σε 20 περιπτώσεις δεν το δεχθήκαμε, χρησιμοποιήσαμε την ταυτότητα»
Νομοθετική ανάσα για τις εργαζόμενες μητέρες-Θετικά τα μηνύματα αλλά οι ανισότητες παραμένουν