Αυτοκίνητα πολυτελείας και όχι μόνο σε πλειστηριασμούς

Σε δημοπρασίες οδηγούνται δεκάδες αυτοκίνητα που πέφτουν στα χέρια των τραπεζών μετά από μη εξυπηρέτηση δανείων από τους ιδιοκτήτες τους.
 
Ένα τέτοιο πλειστηριασμό διοργανώνει αύριο και η Τράπεζα Κύπρου στη Μοσφιλωτή στη Λάρνακα. Στον πλειστηριασμό θα δημοπρατηθούν 65 οχήματα μεταξύ των οποίων και αυτοκίνητα πολυτελείας, άλλα μικρότερα καθώς και επαγγελματικά οχήματα.
 
Το κοινό μπορεί να επιθεωρήσει σήμερα τα αυτοκίνητα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα και αύριο το πρωί από τις 10 μέχρι τις 2 και 30. Η δημοπρασία στο Auction Yard θα ξεκινήσει αύριο στις 3 το μεσημέρι.
 
Η διαδικασία
Για να γίνει η κατακύρωση σε κάποιον πλειοδότη θα πρέπει να κριθεί ότι η τιμή είναι συμφέρουσα και κατόπιν να παρουσιάσει την πολιτική του ταυτότητα.  Η τράπεζα ξεκαθαρίζει πως τα οχήματα που πωλεί στους πλειστηριασμούς, πωλούνται στην κατάσταση που βρίσκονται  την ημέρα του πλειστηριασμού, ενώ ο αγοραστής θα επιβαρυνθεί και με τις καθυστερημένες άδειες κυκλοφορίας του οχήματος καθώς και τα έξοδα επανεγγραφής του οχήματος.
 
Ο νικητής του πλειστηριασμού θα πρέπει απαραιτήτως να πληρώνεται το 30% προκαταβολή με ελάχιστο ποσό τα 1000 ευρώ σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφλείται την επόμενη ημέρα επίσης σε μετρητά, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. Σε περίπτωση ακύρωσης της πράξης από τον αγοραστή, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
 
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού και το αυτοκίνητο να καταλήξει στον νέο του ιδιοκτήτη θα πρέπει να υπάρξει πλήρης εξόφληση και αφού παρουσιαστεί έγκυρο πιστοποιητικό ασφάλισης.
 
Δείτε τον πλήρη κατάλογο με τα αυτοκίνητα που δημοπρατούνται εδώ
 

Δειτε Επισης

Σωσίβιο για τους αμάχους στη Μέση Ανατολή η Κύπρος-Πολυεπίπεδος και ανθρωπιστικός ο ρόλος της Δημοκρατίας
Ένα χρόνο μετά κι ακόμη δεν απάντησαν σε καταγγελία για παράνομο βρεφονηπιοκομικό οι ΥΚΕ
Καταγραφή ονομάτων στο παρατηρητήριο τιμών ζητά ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Γίνονται εκ νέου δεκτές αιτήσεις για Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Αναβάλλεται η διαμαρτυρία αγελαδοτρόφων-Θα συναντηθούν με εκπρόσωπο ΕΕ
Κατάθεση τελικής πρότασης ΟΚΥπΥ για συλλογική σύμβαση-Συνάντηση με συντεχνίες στις 7 Οκτωβρίου
Επιβεβαίωση στοιχείων πραγματικών δικαιούχων ζητά το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών
Εντός δύο εβδομάδων τα νέα μέτρα για δημογραφική πολιτική-Πάνω από τριάντα εκατομμύρια το κόστος
Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός στη Βουλή-Παρουσιάζει πλεόνασμα 4,8%
Στρατηγική για αύξηση συμμετοχής πρωτογενούς τομέα στο ΑΕΠ ενέκρινε το Υπουργικό