Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα δωρεών από το "Hope For Children"

To "Hope For Children" CRC Policy Center ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα δωρεών που δημιούργησε, ώστε να χρηματοδοτήσει τα νέα προγράμματα και τις νέες δομές που σχεδιάζει, με στόχο την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των παιδιών της κυπριακής κοινωνίας.

Το "Hope For Children" CRC Policy Center προσθέτει στη σχετική ανακοίνωση ότι ευρισκόμενο δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, υλοποιεί προγράμματα όπως το “Beat Bulling”, λειτουργεί την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για Παιδιά και Εφήβους, 116111, ενώ σε συνεργασία με το ΣΠΑΒΟ, παραδίδει σεμινάρια σε σχολεία εκπαιδεύοντας τα παιδιά σε θέματα όπως ο εκφοβισμός, η σεξουαλική κακοποίηση , ο ρατσισμός, κ.α.

Αναφέρει επίσης ότι παρέχει δωρεάν κοινωνική ψυχολογική και νομική υποστήριξη σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη, λειτουργεί δύο ιδιωτικές Στέγες ασυνόδευτων ανηλίκων, υλοποιεί προγράμματα για την εξάλειψη της παιδικής φτώχειας στην Κύπρο και πιλοτικό πρόγραμμα ασυνόδευτων ανηλίκων.

Σύμφωνα με τον οργανισμό σε σύντομα θα λειτουργήσει το Σπίτι του Παιδιού, ο χώρος προστασίας και ολιστικής υποστήριξης στα παιδιά θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης.

Καταλήγοντας ο οργανισμός αναφέρει ότι θα λειτουργήσει παράλληλα η 24ωρη Γραμμή Προστασίας του Παιδιού και η Κινητή Μονάδα Υποστήριξης που θα επισκέπτεται τα παιδιά που βρίσκονται ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές της Κύπρου.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σωσίβιο για τους αμάχους στη Μέση Ανατολή η Κύπρος-Πολυεπίπεδος και ανθρωπιστικός ο ρόλος της Δημοκρατίας
Ένα χρόνο μετά κι ακόμη δεν απάντησαν σε καταγγελία για παράνομο βρεφονηπιοκομικό οι ΥΚΕ
Καταγραφή ονομάτων στο παρατηρητήριο τιμών ζητά ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Γίνονται εκ νέου δεκτές αιτήσεις για Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Αναβάλλεται η διαμαρτυρία αγελαδοτρόφων-Θα συναντηθούν με εκπρόσωπο ΕΕ
Κατάθεση τελικής πρότασης ΟΚΥπΥ για συλλογική σύμβαση-Συνάντηση με συντεχνίες στις 7 Οκτωβρίου
Επιβεβαίωση στοιχείων πραγματικών δικαιούχων ζητά το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών
Εντός δύο εβδομάδων τα νέα μέτρα για δημογραφική πολιτική-Πάνω από τριάντα εκατομμύρια το κόστος
Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός στη Βουλή-Παρουσιάζει πλεόνασμα 4,8%
Στρατηγική για αύξηση συμμετοχής πρωτογενούς τομέα στο ΑΕΠ ενέκρινε το Υπουργικό