Στο Δικαστήριο στις 10 Μαίου ο 24χρονος οπαδός της Ανόρθωσης που συνελήφθη για οχλαγωγία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 10 Μαΐου για το αδίκημα της οχλαγωγίας, θα παρουσιαστεί ο 24χρονος οπαδός της Ανόρθωσης από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες από την Αστυνομία μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – Απόλλωνα στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε επίσης διάταγμα αποκλεισμού του 24χρονου από αγώνες της ομάδας του μέχρι και την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.
 
Ο 24χρονος συνελήφθη χθες όταν μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, ομάδα οπαδών της Ανόρθωσης, συγκεντρώθηκε σε δρόμο έξω από το στάδιο, ρίχνοντας αντικείμενα εναντίον πεζών και διερχόμενων οχημάτων.
 
Μέλη των αντιοχλαγωγικών ομάδων της Αστυνομίας, κινήθηκαν προς το μέρος τους για να σταματήσουν τη ρίψη αντικειμένων, με αποτέλεσμα να δεχθούν πετροβολισμό από την ομάδα.
 
Η διάλυση της ομάδας έγινε κατορθωτή με την επέμβαση των αντιοχλαγωγικών ομάδων, ωστόσο η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο για το αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή
Μνημείο αφιερωμένο στους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού θα ανεγερθεί στο Παραλίμνι
Καμπανάκι Ελεγκτικής σε Υπουργείο Παιδείας για ανάθεση έργων με τη μέθοδο συνοπτικών διαδικασιών
Χειροπέδες σε δύο που πιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία στη Λευκωσία
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν μετά τις επιθέσεις σε αποθήκες καυσίμων-Θορυβημένος ο Γκουτέρες
Χειροπέδες σε 47χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Ασυνήθιστος ο όγκος της διαρροής υγραερίου στην Έγκωμη-Πάνω από εκατό περιστατικά σε πέντε χρόνια
Αδράνεια εννέα ετών για τους φονικούς ΤΑΚΑΤΑ-Παραδοχές από Λουκά, με απόδοση ευθυνών και σε εταιρείες