Παναγή στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Τα δύο πέναλτι μας βύθισαν»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε με το πέρας του ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή. Τα δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στοίχισαν στην ομάδα και τους βύθισε τη ψυχολογία, τόνισε μεταξύ άλλων ο πορτιέρε των «πρασίνων».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Κωνσταντίνου Παναγή:
«Στόχος μας στο σημερινό παιχνίδι ήταν να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί προσπαθήσαμε και το δεύτερο ημίχρονο να επανέλθουμε. Αυτά τα δύο πέναλτι μας βύθισαν ψυχολογικά, αλλά μπήκαμε στο δεύτερο μέρος δυνατοί, να προσπαθήσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι και πιστεύω μέχρι το τέλος, ήμασταν εκεί. Βάλαμε το γκολ, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε ακόμη ένα για να ισοφαρίσουμε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τα δύο πέναλτι:
«Είναι απόφαση του διαιτητή αυτά. Σίγουρα, μέσα σε δύο λεπτά που έδωσε δύο πέναλτι ήταν δύσκολο για εμάς».

Κατά πόσο καθόρισαν το αποτέλεσμα τα πέναλτι:
«Ναι, παίζουν τον ρόλο τους γιατί ήταν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και πας με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια. Το θετικό είναι ότι το δεύτερο μέρος το παλέψαμε μέχρι το τέλος».

Για τις καθοδηγήσεις του προπονητή στην ανάπαυλα:
 «Όλοι ξέραμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα το παλέψουμε και στο τέλος θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».
 


Για τον κόσμο της ομάδας:
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα δώσαμε όλα. Είναι ένα ντέρμπι σίγουρα και η ιστορία είναι εκεί και γράφεται αλλά κάθε παιχνίδι για όλη την ομάδα είναι διαφορετικό και ξεχωριστό».


Για τις συνεχόμενες ήττες από τον αιώνιο αντίπαλο:
«Σήμερα στο γήπεδο όσο άξιζε να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ τόσο άξιζε και η Ομόνοια. Το παλέψαμε, κάναμε και τις φάσεις μας, μπορεί και να θεωρηθούμε και άτυχοι. Ήταν ένα ντέρμπι που τα δώσαμε όλα».

Εάν στοίχησε στην ομάδα η απουσία του κόσμου:
«Φυσικά και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής και ξέρεις ότι δεν θα έχεις τον κόσμο, είσαι αναγκασμένος να δώσεις περισσότερα αφού δεν θα έχεις την ώθηση».

Με τον Άκη Ιωακείμ στον πάγκο, πως βλέπει την ομάδα:
«Ξεκινήσαμε δύσκολα, και είναι μία δύσκολη χρονιά. Μείνανε δέκα παιχνίδια τώρα και αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα τα δίνουμε όλα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, έχουμε πολλά να κερδίσουμε. Πρέπει να ‘μαστε εκεί κάθε παιχνίδι».