Εφραίμ στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Μέρος του παιχνιδιού τα πέναλτι… δίκαια κερδίσαμε»

Στη σημαντικότητα των τριών βαθμών που πήρε ο ΑΠΟΕΛ αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στο αιώνιο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, αναφέρθηκε ο Γιώργος Εφραίμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Εφραίμ:
«Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Στην αρχή του παιχνιδιού ήταν κάπως ισορροπημένος ο αγώνας, στη συνέχεια όμως υπερτερήσαμε και γίναμε πιο επικίνδυνοι. Είχαμε τα δύο τέρματα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ρίξαμε ρυθμούς στην επανάληψη. Όταν είσαι μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα κρατάς τις γραμμές σου κοντά για να μπορείς να χτυπήσεις καλά στην αντεπίθεση».


Εάν στο μυαλό τους είχαν την Άντερλεχτ:
 «Υπάρχουν ακόμη πέντε ημέρες για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να κρατήσουμε τις γραμμές και να σπάσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς».  


Για το ότι και τα δύο τέρματα επιτεύχθηκαν από το σημείο του πέναλτι:
«Είναι και αυτά μέρος του παιχνιδιού, είχαμε τις προϋποθέσεις και για άλλα τέρματα, δεν τις πετύχαμε. Είναι ένα σκορ δίκαιο και ευελπιστώ την Πέμπτη να κάνουμε ακόμα μία νίκη».


Για τον κόσμο:
«Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Μείνανε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος και όσα καταφέρουμε στην Ευρώπη αλλά και στο κύπελο. Ελπίζουμε να παραμείνει κοντά μας και να μας σπρώξει. Μας δίνει την ώθηση που θέλουμε και ακόμη περισσότερο».


Για τον Ευρωπαϊκό αγώνα:
«Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η Άντερλεχτ, ειδικά μεσοεπιθετικά και θα δούμε τις αδυναμίες για να χτυπήσουμε εκεί που πρέπει».