Τα ΗΕ δεσμευμένα στη διευκόλυνση των ηγετών να φτάσουν σε λύση

Τα Ηνωμένα Έθνη παραμένουν δεσμευμένα στη διευκόλυνση των προσπαθειών των ηγετών να φτάσουν σε συνολική διευθέτηση, το συντομότερο δυνατόν, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του ΓΓ.
 
Ο Στεφάν Ντουζαρίκ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε χθες ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, καθώς και στη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.
 
«Ο κ. Έιντε συζητά την παρούσα κατάσταση των συνομιλιών στην Κύπρο και πως θα προχωρήσει η διαδικασία, με αμφότερους τους ηγέτες. Τα Ηνωμένα Έθνη παραμένουν δεσμευμένα στη διευκόλυνση των προσπαθειών των ηγετών να φτάσουν σε συνολική διευθέτηση, το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε.
 

Δειτε Επισης

Μ. Μενελάου: Στόχος να οδηγηθούμε στο σημείο επανέναρξης μιας πολιτικής διαδικασίας στο Κυπριακό
Την Τρίτη στο Λονδίνο και την Τετάρτη στις Βρυξέλλες η Ολγκίν-Θα συναντηθεί με Ντάουτι και Χαν
Απαντά σε Ανόλικ ο Στεφάνου-«Το ΑΚΕΛ είναι απέναντι σε ιδεολογήματα μισάνθρωπα, δεν δέχεται καμιά κριτική το Ισραήλ»
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ
Διαβουλεύσεις Κυβέρνησης με ΗΕ για καθορισμό ημερομηνίας της πολυμερούς κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου
Για «μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις» Ελλάδας-Κύπρου κάνει λόγο η Τουρκία με φόντο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Πρώτες πράξεις Βουλευτικών στον ΔΗΣΥ-Συνάντηση με υποψήφιους… υποψήφιους και κατευθυντήριες γραμμές
Προτάσεις νόμου για αλλαγές στις δημοσκοπήσεις από Γιακουμή-Εισηγείται να σταματούν ένα μήνα πριν τις εκλογές
Η Κύπρος επιβεβαιώνει την δέσμευσή της στον Χάρτη OHE
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη