Νεαρός υπό την επήρεια αλκοόλ "πετούσε" στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Συγκρούσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας  - Λευκωσίας, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 203 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του προς Λευκωσία, προβαίνοντας σε επικίνδυνες αλλαγές πορείας. Αυτός ακολουθήθηκε από τα μέλη της τροχαίας και φτάνοντας στα Φώτα Τροχαίας Ορφανίδη στη λεωφόρο Τροόδους παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου αυτός συγκρούστηκε πλάγια με περιπολικό όχημα και ακινητοποιήθηκε.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 19χρονο ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που ακολούθησε, η ένδειξη ήταν 14μg αντί 9 που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

Ο 19χρονος αναμένεται εντός της ημέρας, με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, να κατηγορηθεί γραπτώς για όλα τα αδικήματα που έχει διαπράξει.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας