Ο Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα ότι έβαλε προεκλογικά κοριούς στον πύργο του

Στριμωγμένος άσχημα ο Ντόναλντ Τράμπ από τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις στελεχών του και υπουργών του με τον πρέσβη των ρώσων στην προεκλογική περίοδο καταγγέλλει τον Ομπάμα ότι του έβαλε κοριούς!    

Σε έναν καταιγισμό twitter ισχυρίζεται πως ο ...άρρωστος(!) Ομπάμα παγίδευσε  τις τηλεφωνικές συσκευές του στον Πύργο Τραμπ τον Οκτώβριο, ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές. Κάνει μάλιστα λόγο για σκάνδαλο μεγέθους Γουότεργκειτ!

«Τρομερό! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε παγιδεύσει τις επικοινωνίες μου στον Πύργο Τραμπ λίγο πριν τη νίκη μου. Δεν βρέθηκε τίποτα. Αυτό είναι μακαρθισμός!» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι νόμιμο για εν ενεργεία πρόεδρο να παγιδεύει  τις επικοινωνίες της (προεκλογικής) κούρσας πριν τις εκλογές; ΝΕΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!» σημειώνει.

«Στοιχηματίζω ότι ένας καλός δικηγόρος θα έφτιαχνε μια πολύ ισχυρή υπόθεση από το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παγίδευε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν τις εκλογές!» προσθέτει ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα για να να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά τη διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι (σκάνδαλο) Νίξον/Γουότεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) τύπος!» κατέληξε στην σφοδρότατη επίθεση κατά του προκατόχου του.

Πάντως, στις ΗΠΑ εκτιμούν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδιώκει έναν αντιπερισπασμό μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Wall Street Journal ότι ο ο τότε γερουσιαστής και νυν υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς είχε δύο συναντήσεις με τον πρέσβη της Ρωσίας κατά την προεκλογική περίοδο.

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Δειτε Επισης

Η αντιπαράθεση με το Ισραήλ είναι πλέον μία μάχη χωρίς τέλος, διαμηνύει η Χεζμπολάχ-Νέα έκκληση των ΗΠΑ για διπλωματική επίλυση της κρίσης
Ο Τραμπ «έκοψε» αναμνηστικά ασημένια 100δόλαρα για την ενίσχυση της καμπάνιας του
Τουλάχιστον 7 νεκροί από νέο ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου στη Γάζα
Φρίκη στη Μαλαισία-Πάνω από 350 συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο-Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους μέλη της Χεζμπολάχ
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Νετανιάχου-«Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που δεν μπορούσε να φανταστεί»
Απορρίπτει κατηγορηματικά εμπλοκή στους παγιδευμένους βομβητές στον Λίβανο ο πρόεδρος του Ισραήλ
Ο υποψήφιος της αριστεράς οδεύει σε προεδρική νίκη στη Σρι Λάνκα
Κατάρρευση διώροφου κτιρίου στην Ιταλία-Νεκρή 4χρονη, αγωνία για ένα ακόμη παιδί και μία μητέρα
Πυροβολισμοί στην Αλαμπάμα-Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες