Η τραγική ειρωνεία πίσω από το θάνατο του Κύπριου που κατασπάραξε ο σκύλος του (pics)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου του Κύπριου Μάριου Περιβόητου στο Λονδίνο.

Βρετανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες του άτυχου Μάριου  που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον ίδιο του το σκύλο μέσα στο σπίτι του στην παρουσία συνεργείου του BBC.

Η 35χρονη Αγγέλα Κωνσταντίνου που γνώριζε τον Μάριο δήλωσε πως ο σκύλος φαινόταν πολύ καλός, ενώ εξήγησε πως μετά το θάνατο του πατέρα του Μάριου και αφού η μητέρα του κλείστηκε σε κλινική λόγω άνοιας,  ο άτυχος Ελληνοκύπριος πήρε την κάτω βόλτα και έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης.

Οι φίλοι του Μάριου μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του για να αποτίσουν φόρο τιμής. Ο Μάριος Περιβόητος ήταν αυθεντία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με τους φίλους του ήταν κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ήταν πραγματική ιδιοφυία. Τον τελευταίο καιρό έβγαζε τα προς το ζην  επισκευάζοντας υπολογιστές ατόμων της γειτονιάς του. Γείτονες που μίλησαν στη SUN  δήλωσαν πως επρόκειτο για ένα πολύ ιδιοφυή άνθρωπο και απίστευτα έξυπνο.

Του είχε σώσει τη ζωή στο παρελθόν

Η τραγική ειρωνεία της όλης υπόθεσης σύμφωνα με τους γείτονες έγκειται στο γεγονός πως στο παρελθόν ο σκύλος έσωσε τη ζωή του άτυχου Μάριου αφού με το γάβγισμά του ειδοποίησε τους γείτονες που έτρεξαν να τον βοηθήσουν όταν έπαθε επιληπτικό σοκ.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία το  BBC επιβεβαίωσε την παρουσία συνεργείου του την ώρα της επίθεσης. Μάλιστα ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Το συνεργείο βρισκόταν εκεί στα πλαίσια ενός ρεπορτάζ σχετικό με την κατάχρηση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 41χρονου στους Άγιους Ομολογητές
Εντοπίστηκε ο οπερατέρ του βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών-Κατάσχεσαν το περιπολικό για.. DNA
Ψάχνουν πίσω από το μισό εκατομμύριο της οικογένειας των επιχειρηματιών-Νέα πληροφορία για υπερκέρδη
Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Η διπλή καταδίκη από το ΕΔΑΔ, τα «καλά θύματα» και οι γυναίκες που «αξίζουν» κατά τις σεξιστικές Αρχές
Το άκομψο timing των ΗΕ, η προσπάθεια του Προέδρου στο Κυπριακό και τα αρνητικά δεδομένα
Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)