16χρονη μαθήτρια συνελήφθη με ναρκωτικά στην Ελλάδα

Ήταν μια σύλληψη που δεν θα ήθελαν ποτέ να κάνουν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο Βόλο, όμως ήταν υποχρεωμένοι αφού διαπίστωσαν με λύπη τους ότι οι πληροφορίες που ήθελαν μια ανήλικη μαθήτρια να έχει στην κατοχή της ναρκωτικά επαληθεύτηκαν.

Όταν σταμάτησαν την 16χρονη κοπέλα για να της κάνουν έρευνα, βρήκαν πάνω της μια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,15 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Το κοριτσάκι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, ενώ στους γονείς ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δειτε Επισης

Στη φυλακή η σύζυγος του Πολωνού καθηγητή-Δεν έπεισε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του
«Δεν είχα κίνητρο, μας στήριζε οικονομικά»-Επιμένει στην αθωότητά της η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου-Συνελήφθησαν έντεκα πρόσωπα
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
Δύο νέα θαλάσσια πάρκα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Ο «χάρτης του θανάτου» που έστειλε η πρώην σύζυγός του
Ο δράστης της δολοφονία στην Αγία Παρασκευή εξαφάνισε το κινητό του -Τα στοιχεία που «καίνε» την πρώην σύζυγο