Έπεσαν οι υπογραφές για το λογισμικό του Γενικού Σχεδίου Υγείας

Μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών, ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) υπέγραψε σήμερα, Πέμπτη, τη συμφωνία για το λογισμικό του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ), όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στέλλοντας ταυτόχρονα μηνύματα προς τα κόμματα να κάνουν το μερίδιο που τους αναλογεί.
 
«Μετά από 10 χρόνια προσπάθειας υπογράφτηκε τώρα η Συμφωνία για το Λογισμικό του ΓεΣΥ μεταξύ ΟΑΥ και NCR. Ξεκινήσαμε!», έγραψε στο Twitter ο κ. Παμπορίδης. Σε άλλη ανάρτηση ο κ. Παμπορίδης πρόσθεσε: «Τέλος με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για ΓεΣΥ. Από σήμερα μιλούν μόνο οι πράξεις. Αναμένω από τα Κόμματα να κάνουν αυτό που τους αναλογεί».
 
 

Δειτε Επισης

Υπ. Παιδείας: Φάρος πορείας το παράδειγμα των αγωνιστών του 1955-59
Η απόφαση ΕΔΑΔ για περιουσίες στο επίκεντρο συζήτησης στη «βουλή»
Προετοιμάζεται για ρεκόρ αναχωρήσεων μεταναστών η Κύπρος-Ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες σε πέντε μήνες
Ό,τι θέλει λέει ο Ουστέλ-Ισχυρίζεται ότι το 1975 έγινε και ανταλλαγή περιουσιών
Στεφάνου: Στην πρώτη γραμμή του αγώνα το ΑΚΕΛ για να αντικόψει τον φασισμό
Κάνουν ασκήσεις σε καταφύγια στα κατεχόμενα και φωνάζουν για τη διπλωματική μας παρουσία
Υπερηφάνεια δήλωσε ο Πρόεδρος για την ταυτόχρονη παρουσία Μόντι και Γερμανού ΥΠΕΞ
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Τη Λευκωσία από ψηλά και τη γραμμή αντιπαράταξης είδε ο Μόντι-Επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης