Κρίστιανσεν: «Μίλησα με τον πρόεδρο, αλλά όχι για το συμβόλαιο»

Δεν υπήρξε συζήτηση με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου σημείωσε στη σημερινή (30/03) συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Πέραν του συμβολαίου, ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων μίλησε επίσης για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πότε επιστρέφει ο Βινίσιους.
 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε εννέα βαθμοί η διαφορά μας όμως θα είναι δύσκολο να πάρουμε τους βαθμούς στην Αρένα και για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι από αγωνιστικής πλευράς».
 
Αν βοήθησε η διακοπή: «Είχαμε την Ευρώπη το προηγούμενο διάστημα. Η διακοπή μας βοήθησε να πάρουμε ανάσες για τη συνέχεια που ακολουθεί αλλά και τη νέα περίοδο που θα είναι γεμάτη παιχνίδια». 
 
Για τις απουσίες: «Οι μόνοι δύο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζω είναι ο Βινίσιους και ο Εφραίμ».
 
Για την επιστροφή του Βινίσιους: «Δεν θέλω να βάζω ημερομηνίες για την επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή. Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μου, όμως πρέπει να πάρει τον απαραίτητο χρόνο για να επιστρέψει». 
 
Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Μίλησα με τον πρόεδρο, αλλά όχι για το συμβόλαιο».
 
Για τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Δεν με ανησυχεί. Η δική μου προσπάθεια είναι να δώσω τις πληροφορίες στους ποδοσφαιριστές. Κάποτε τα καταφέρνουμε κάποτε ερχόμαστε ισοπαλία κάποτε όχι. Στόχος μας είναι η νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για αυτήν».
 
«Ξεκινώντας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερο για μένα γιατί πέρασα εκεί δύο υπέροχα χρόνια. Στα play off είναι δύσκολα τα παιχνίδια, αυτό που σκεφτόμαστε εμείς είναι τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά».
 
Για τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λας Πάλμας: «Ξέρω τα νέα, με πληροφορεί ο μάνατζερ μου, αυτός ασχολείται με αυτά τα θέματα. Δεν με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψω να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας και μετά θα δούμε τι θα γίνει».