Ομόνοια-Cytavision: Super deal 8.5 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Κίνηση-ματ στο τηλεοπτικό τοπίο από τη Cytavision! Η συνδρομητική πλατφόρμα του ημικρατικού οργανισμού έφτασε σε συμφωνία με την Ομόνοια για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επισήμως από πλευράς Cytavision, αλλά -σύμφωνα με έγκυρες πληφορορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports- ενεργοποιείται από το καλοκαίρι του 2019, εκτείνεται ως το 2024 (σ.σ. το πρώτο πενταετές συμβόλαιο που προσφέρει σε σύλλογο η Cytavision) και θα αποφέρει συνολικά στο τριφύλλι €8.500.000 (1,7 εκατ. ευρώ ετησίως)!

Το σχετικό συμβόλαιο έχει αποσταλεί ήδη και είναι πλέον γεγονός ότι από την περίοδο 2019/20 οι πράσινοι εγκαταλείπουν την Primetel, με την οποία συνεργάζονται από το 2010 και έχουν συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019.

Ως το συγκεκριμένο χρονικό σημείο εκτείνεται και η συμφωνία της PrimeTel με τον Απόλλωνα, ο οποίος όμως -όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες- θα βολιδοσκοπηθούν από τη Cytavision για την τριετία 2019-22. Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΚΟΠ αποσύρθηκε από τη διαμεσολάβηση στον τομέα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κάλεσε τους συλλόγους να διαπραγματευτούν κατά βούληση για το διάστημα μετά το καλοκαίρι του 2019.

Όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, εκ μέρους της Cytavision υπάρχει προγραμματισμός για άμεσες επαφές και διαπραγματεύσεις με όλα τα σωματεία, ωστόσο επί του παρόντος δεν υφίσταται σχέδιο για προσφορά άλλου πενταετούς συμβολαίου, πλην αυτού που ήδη συμφωνήθηκε με την Ομόνοια.