Βίντεο - σοκ από την αυτοπυρπόληση Σύρου πρόσφυγα στη Χίο

 Στην Αθήνα αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες Σύρος πρόσφυγας, που λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι αυτοπυρπολήθηκε, διαμαρτυρόμενος για την παραμονή του στη Χίο και την μη εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχει υποβάλει.
 
Ο Σύρος διέμενε στο Κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου στη ΒΙΑΛ και σύμφωνα με πληροφορίες από το «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου όπου μεταφέρθηκε, φέρει σοβαρά εγκαύματα, περίπου στο 90% του σώματός του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείου της Χίου παραμένει νοσηλευόμενος με εγκαύματα ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίσθηκε στα χέρια και στο πρόσωπο στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον Σύρο πρόσφυγα.
 
 
Πηγή: thetoc.gr

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών