Επέλαση Ρώσων τουριστών φέτος σε Κύπρο και Ελλάδα

Κατά 4 έως και 5 φορές περισσότερες από πέρυσι  είναι οι φετινές προκρατήσεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η Ενωση Τουριστικών πρακτόρων της Ρωσίας (ΑΤΟΡ) στην ιστοσελίδα της, επικαλούμενη την εικόνα που παρουσιάζουν τα μεγάλα ρωσικά τουριστικά γραφεία.
 
Πολύ αυξημένες είναι οι προκρατήσεις και για την Κύπρο, με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες, σύμφωνα πάντα με την ATOP, να συμβουλεύουν τους πελάτες που θέλουν να κάνουν φέτος διακοπές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, να κάνουν τις κρατήσεις τους εγκαίρως «διότι η ζήτηση είναι μεγάλη, και οι διαθέσιμες κλίνες σε ξενοδοχεία λιγοστεύουν».
 
Ξενοδόχος μεγάλης μονάδας στην Χαλκιδική, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ρωσικά τουριστικά γραφεία με τα οποία συνεργάζεται του είπαν πως οι Ρώσοι πελάτες τους έχουν αποθαρρυνθεί από την «έκρυθμη πολιτική κατάσταση» που επικρατεί στην Τουρκία, και έχουν ενθαρρυνθεί από τη μείωση των τιμών στην Ελλάδα.

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Τυχόν αλλαγές στο δρόμο Λευκωσίας Τρόοδους θα οδηγήσουν σε καθυστέρηση 10 χρόνων-Προειδοποιεί ο Βαφέαδης
Πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες επισκέφθηκαν το Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης του Νοσοκομείου Λευκωσίας,
Επανεξελέγη πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΥΚΙ ο Σωτήρης Κούμας
Νέα κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη
Άκουσε τις ανησυχίες των βιομηχανιών Λεμεσού ο Παπαναστασίου-Μεγαλύτερα το κόστος ενέργειας και η γραφειοκρατία
Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα
Διαβεβαιώσεις ΔΕΑ για συνέχιση προσπαθειών για τους αγνοούμενους-Καμία πληροφορία για κρατούμενους στην Τουρκία
Από Σεπτέμβρη αρχίζει η κατ' άρθρον του νομοσχεδίου για την ευθανασία-«Πρώιμη η συζήτηση»
Συνεχίζεται η απεργία μεταφορέων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα