Έρευνες στο εξωτερικό για τα ναρκωτικά και τον οπλισμό στη Λεμεσό

Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκαν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και οπλισμού χθες βράδυ στα Πολεμίδια.
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιο Σεργίδη,  η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο οι συλληφθέντες μετέχουν σε ευρύτερο κύκλωμα που σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες. Οι έρευνες θα επεκταθούν και στο εξωτερικό καθώς διαπιστώθηκε ότι η κάνναβη, επιμελώς κι αεροστεγώς συσκευασμένη είναι εισαγόμενη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χρησιμοποιημένο το καλάσνικοφ που βρέθηκε στο γήπεδο Καρμιώτισσας (pics)
 
Η χθεσινοβραδινή επιχείρηση της ΥΚΑΝ στήθηκε στη  βάση  πληροφοριών ότι οι τρεις συλληφθέντες-γνώριμοι από παλιά στην Αστυνομία- διακινούσαν ναρκωτικά, τα οποία φύλαγαν σε οχήματα και υποστατικά τους, καθώς και στο γήπεδο της Καρμιώτισσας, στο οποίο εργάζονται δύο εξ αυτών. Συνολικά εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 13 κιλά κάνναβης, 43 γραμμάρια κοκαΐνης, δυόμιση κιλά αμφεταμίνης, ένα καλασνίκοφ, δύο πυροκροτητές, 40 σφαίρες και 40 γραμμάρια εκρηκτικής ίλης, καθώς και 4 χιλιάδες 535 ευρώ σε μετρητά.
 
Στο Δικαστήριο, όπως αναφέρθηκε από τον εξεταστή της υπόθεσης εκ μέρους της Αστυνομίας, μέλη της Δύναμης χρειάστηκε να ρίξουν δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προκειμένου να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις ύποπτους που προσπάθησαν να διαφύγουν. Λέχθηκε ακόμη πως υπάρχουν υποψίες, πως προηγουμένους οι δύο εκ των συλληφθέντων, προμήθευσαν με ναρκωτικά πρόσωπο, η ταυτότητα και η διεύθυνση του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, για ευνόητους λόγους. Ο δικηγόρος των τριών υπόπτων δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για την προφυλάκισή τους, δηλώνοντας πως οι πελάτες τους θέτουν τους εαυτούς τους στην διάθεση της Δικαιοσύνης. 
 
 

Δειτε Επισης

Νέα σειρά μέτρων για το μποτιλιάρισμα μετά από τροχαία στους αυτοκινητόδρομους-Σε προσφορές για νέες εξόδους
Η ανήθικη ηθική ενός πόλεμου και οι νόμοι που διέπουν τις συρράξεις μεταξύ Κρατών
Με προσδοκία για επανέναρξη των συνομιλιών μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-Όσα θέτει στο τραπέζι
Οι φόβοι Ερντογάν για επίθεση Ισραήλ σε Τουρκία-Στοχοποιεί τη Δύση για την αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή
Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή-Το μομέντουμ του Νετανιάχου και το ρίσκο για το Ισραήλ
Σημαντική απόφαση ΔΕΕ για διασφάλιση συμφερόντων Κύπρου στις οδικές μεταφορές
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Μεταγενέστερος νόμος μπορεί να νομιμοποιήσει κανονιστική πράξη
«Ο Χαμενεΐ έδειξε ότι δεν φοβάται το Ισραήλ, εμφανίστηκε κρατώντας τουφέκι μπροστά στους Ιρανούς»
Ξεκαθαρίζει ο Χαρτσιώτης-«Καθαρά επιχειρησιακό κομμάτι οι μεταθέσεις στην Αστυνομία»