Το 12χρονο ταλέντο των Apollon Ladies

Οι Apollon Ladies έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στο γυναικείο πρωτάθλημα, κάτι που είναι ξεκάθαρο με τους εννέα συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος.

Η προοπτική της ομάδας είναι ευοίωνη και για τα επόμενα χρόνια. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε η πρώτη ομάδα μπολιάστηκε και με νεαρά κορίτσια από τις ακαδημίες, τα οποία μάλιστα πήραν σεβαστό χρόνο συμμετοχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 12χρονη (05/02/2005) Μαρία Παναγιώτου, η οποία είναι η νεαρότερη παίκτρια που πήρε λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μαθήτρια της έκτης δημοτικού, η Μαρία  εντάχθηκε στις ακαδημίες των Apollon Ladies τον Σεπτέμβριο του 2015. Η νεαρή παίκτρια κατάγεται από τον Άγιο Ιωάννη της Πιτσιλιάς. Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, όμως έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στις άλλες θέσεις της εμπροσθοφυλακής (εξτρέμ, χαφ).

Τον Ιανουάριο του 2016 κλήθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ένα μήνα αργότερα κατέγραψε την πρώτη της συμμετοχή.

Έκανε ντεμπούτ στις 28 Φεβρουαρίου του 2016 σε αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου κόντρα στην Πάφια. Έπαιξε για ένα 20λεπτο και μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ κλείνοντας το μεγάλο σκορ 16-0.

Από τη φετινή σεζόν προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα. Είχε εννέα συμμετοχές – τις δύο εξ αυτών ως βασική - πετυχαίνοντας τρία τέρματα και το μέλλον της προμηνύεται λαμπρό.