«Έδωσαν τα χέρια Πάμπος και Τζιωνής»

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, μιας και οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρήκαν για να συνεργαστούν.
 
Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Τα πάντα όλα» από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αctive 107,4, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, και ο Κύπριος τεχνικός συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (26/03) και έδωσαν τα χέρια.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να ξεπεραστούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες.
 
Εξελίξεις αναμένονται στην απογευματινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας, στην οποία ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για τις επαφές που διενήργησε και θα πάρει το πράσινο φως για ολοκλήρωση της συμφωνίας. 
 
O Πάμπος Χριστοδούλου θα αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν. Μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν την ευθύνη θα έχουν οι Γέσπερ Φρέντμπερκ και Άκης Ιωακείμ.
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι πιο κοντά από ποτέ στο "Ηλίας Πούλλος" και οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ώρες. 
 
Διαβάστε επίσης: