Υπό κράτηση 43χρονος στην Πάφο για απόπειρα εμπρησμού

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 43χρονου από τη Βουλγαρία που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόπειρα εμπρησμού έγινε σε διπλοκάμπινο όχημα το Νοέμβριο του 2016 που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ της οικίας του παραπονούμενου ιδιοκτήτη.
 
Στο ημιφορτηγό ωστόσο, παρά το ότι ο δράστης το είχε περιλούσει με εύφλεκτη ύλη, για άγνωστο λόγο δεν έγινε ανάφλεξη.
 
Ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία ότι είχε οικονομικές διαφορές με συνεταίρους του σε διάφορα υποστατικά που διατηρούσε στην Πέγεια.
 
Η Αστυνομία μετά από εντατικές έρευνες προχώρησε στη σύλληψη του 43χρονου.
 

Δειτε Επισης

Πρέσβεις Αιγύπτου, Ισραήλ και Παλαιστίνης εκφράζουν στήριξη σε δίκαιη λύση του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: «Φτάνει. Yeter. Enough»-Συμπληρώνονται 51 χρόνια παράνομης τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο
Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή-Η μάχη με τις εξαρτήσεις και το έργο της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
«Μόλις που προλάβαμε να περάσουμε το δρόμο, τρία λεπτά μετά έπεσε οβίδα... Θα ήμασταν θρύψαλα»
Τα Ευρωτουρκικά, η διασύνδεση με το Κυπριακό και η επιπλέον αξία της Κυπριακής Προεδρίας
Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»