Σοκ στην Ιταλία: Πατέρας δολοφόνησε με σφυρί τα δύο μικρά παιδιά

Πατέρας δολοφόνησε τα δύο μικρά παιδιά του, ηλικίας δυόμισι και τεσσάρων ετών, με σφυρί στην πόλη του Τρέντο, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ANSA.

Η σορός του πατέρα βρέθηκε στο βάθος ενός γκρεμού.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας δεν άφησε πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας, όμως οι εισαγγελικές Αρχές εκτιμούν ότι η τραγωδία οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το ANSA, η μητέρα των δύο παιδιών δήλωσε ότι η οικογένεια είχε προβλήματα λόγω της αγοράς νέου διαμερίσματος.



Πηγή: skai

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σοβαρά τραυματίες αιχμαλώτους και κάτω των 25 ετών-Η στιγμή της επιστροφής