«Ιδανικό μέρος για να τελειώσω την καριέρα μου»

Σε ρουμανική ιστοσελίδα μίλησε ο Γκεόργκι Φλορέσκου με σκοπό της συνέντευξης να δώσει πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας σχετικά με την Δανία η οποία είναι η αντίπαλος της Ρουμανίας το βράδυ της Κυριακής (26/03, 21:45).
 
Ο 32χρονος Ρουμάνος αγωνίστηκε παλαιότερα στη διάρκεια της καριέρας του στο πρωτάθλημα της Δανίας. Όπως αναμενόταν ρωτήθηκε και για τη ζωή στην Κύπρο.
 
«Είναι ένα ιδανικό μέρος για να τελειώσω την καριέρα μου. Αισθάνομαι πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική από τη Ρουμανία. Τουλάχιστον έχουμε οπαδούς σε αγώνες (γέλια). Στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση έχουμε 15.000 οπαδούς.
 
Η πίεση είναι κάπως διαφορετική, επειδή υπάρχουν οπαδοί όπως αυτές στην Ελλάδα. Τους αρέσει να πιέζουν από όλες τις απόψεις. Το πρωτάθλημα μπορούμε να πούμε ότι είναι στο ίδιο επίπεδο όπως στη Ρουμανία, αλλά εδώ πληρώνουν καλύτερα.
 
Υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να φέρεις παίκτες με καλή καριέρα στο εξωτερικό, ακόμη και αν είναι στο τέλος της σταδιοδρομίας τους. Οι παίκτες με συμμετοχές σε αγώνες της Primera Division και την Πορτογαλία. Έχουμε 12 διεθνείς παίκτες, εκ των οποίων μόνο έξι είναι στην Εθνική Κύπρου».