Με βαριά «αθλητικά» χαρτιά στα ερτζιανά το ραδιόφωνο ACTIVE

Με σύνθημα «το νέο ραδιόφωνο σε κίνηση για δυναμικούς ακροατές και ακροατές με άποψη» εκπέμπει για πρώτη φορά τη Δευτέρα (27/3) το ραδιόφωνο «ACTIVE» στις συχνότητες 107.4 και 102.5.
 
O ραδιοσταθμός «ACTIVE» θα είναι καθαρά ενημερωτικός με το πρόγραμμα του μέχρι τις δύο το μεσημέρι να επικεντρώνεται στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ειδησεογραφία και το απόγευμα το πρόγραμμα του θα έχει καθαρά αθλητικό περιεχόμενο.
 
Αρχισυντάκτης του αθλητικού τμήματος είναι ο αθλητικογράφος Πανίκος Θεοδοσίου, ενώ εκπομπές αθλητικού περιεχομένου θα παρουσιάζουν οι Πανίκος  Κωνσταντίνου, Μαρίνα Αργυρού, Πέτρος Χατζηχριστοδούλου, Ηλίας Πονηρός και Γιώργος Κυριάκου. 
 
 
Η πρώτη αθλητική ενημέρωση θα αρχίζει στις 7:30 το πρωί με τον Πανίκο Θεοδοσίου στην εκπομπή «Πρωινό ζέσταμα» και θα περιλαμβάνει ανάγνωση εφημερίδων και των κυριότερων ειδήσεων από τις ιστοσελίδες.
 
Από τις 2 μέχρι τις 4 το απόγευμα οι Πανίκος Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού στην εκπομπή «Τα πάντα όλα» θα ασχολούνται με θέματα επικαιρότητας είτε με καλεσμένους στο στούντιο, είτε με τηλεφωνικές εικοινωνίες παραγόντων και ποδοσφαιριστών είτε με δυνατή παρέμβαση του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».
 
Στις 4 και για μια ώρα την σκυτάλη παίρνουν οι Πανίκος Κωσταντίνου και Ιάκωβος Κακουρής στην «εκπομπή λόγου», στην οποία θα καυτηριάζουν θέματα επικαιρότητας.
 
 
Το δίωρο 5-7 ο Πανίκος Κωνσταντίνου ανοίγει τις τηλεφωνικές γραμμές και δίνει πάσα στους «προπονητές της εξέδρας».
 
Από τις 7 μέχρι τις 9 ο Πέτρος Χατζηχριστοδούλου θα κάνει την αποτίμηση της ημέρας στην εκπομπή «Πετρολογώντας». Με το δικό του ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο ο έμπειρος δημοσιογράφος ενίοτε θα αναλύει ειδικά θέματα.
 
Το Σάββατο από τις 9 μέχρι τις 11 ο Ηλίας Πονηρός στην εκπομπή «Σέντρα-γκολ» θα ετοιμάζει τους ακροατές για την αγωνιστική, ενώ η εκπομπή για τις μεταδόσεις των αγώνων θ’ αρχίζει μια ώρα πριν την έναρξη των αναμετρήσεων και θα κρατά μέχρι αργά το βράδυ.
 
Την Κυριακή του pre game των αγώνων θ’ αναλαμβάνει ο Γιώργος Κυριάκου με την εκπομπή «goal.com.cy» που θ’ αρχίζει στις 10 και θα διαρκεί μέχρι τις 12, ενώ το μενού για τις μεταδόσεις των αγώνων θα είναι το ίδιο με του Σαββάτου.
 
Μετά τον Super Sport FM 104.0 και τον ΣΠΟΡ FM 95.0 οι Κύπριοι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν άλλη μια επιλογή για τη ραδιοφωνική τους ενημέρωση.