Απεβίωσε η μητέρα του Σολωμού Σολωμού

Αυτή την ώρα στο Ναό του Αγίου Δημητρίου τελείτε η κηδεία της Σαλώμης Σολωμού μητέρας του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού.

Η Σαλώμη Σολωμού απεβίωσε χθες σε ηλικία 75 χρόνων και η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο Παραλιμνίου όπου έχει ταφή και ο γιός της το 1996.

Υπενθυμίζεται πως ο Σολωμός Σολωμού δολοφονήθηκε στις 14 Απριλίου 1966 από το πιστόλι του Κενάν Ακίν όταν ανέβηκε στον ιστό για να κατεβάσει τη σημαία του ψευδοκράτους από τον ιστό.

Σε ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία μνήμης Ισαάκ Σολωμού εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά στην οικογένεια της θανούσας. «Είθε η ψυχή της να αγαλλιάσει τώρα που βρίσκεται μαζί με τον γιο της», καταλήγει η ανακοίνωση. 
 

Δειτε Επισης

Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου