powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

11 πρόσφυγες νεκροί στη θάλασσα του Κουσάντασι-Τα πέντε παιδιά

Οι δύο οργανωτές που βρίσκονταν στο φουσκωτό με τους 22 Σύριους πρόσφυγες το οποίο βυθίστηκε στα ανοιχτά του Κουσάντασι συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία μόλις κατάφεραν να φτάσουν στην στεριά κολυμπώντας και ενημερώνοντας για την νέα τραγωδία.
 
Η εφημερίδα Μιλλιέτ αναφέρει ότι στο φουσκωτό χωρητικότητας πέντε ατόμων, που κατευθυνόταν στη Σάμο, δεν υπήρχαν σωσίβια και όταν βυθίστηκε δύο άτομα κολυμπώντας βγήκαν στην στεριά και ενημέρωσαν τους θαμώνες της παραλίας ότι βυθίστηκε το σκάφος.
 
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια διάσωσης. Σύμφωνα με την Μιλλιέτ οι νεκροί είναι έντεκα εκ των οποίων τα πέντε είναι παιδιά και οι δύο γυναίκες. Διασώθηκαν εφτά πρόσφυγες εκ των οποίων τα δύο είναι παιδιά και οι τρεις γυναίκες.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;