Η Κοινωνική Συμμαχία στηρίζει την προσπάθεια του Υπ. Υγείας για υλοποίηση του ΓΕΣΥ

Η ΣΕΚ και όλοι οι οργανωμένοι φορείς που έθεσαν ως στόχο και όραμα την υλοποίηση του ΓΕΣΥ, έχουμε υποχρέωση έναντι των συμπολιτών μας να στηρίξουμε μέχρι τέλους την τιτάνια προσπάθεια του Υπουργού Υγείας, μέχρις ότου κατορθώσουμε να προσφέρουμε στον κυπριακό λαό αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας.

Την πιο πάνω θέση διατύπωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΣΕΚ, Μιχάλης Μιχαήλ στη διάρκεια σημερινής συνάντησης της Κοινωνικής Συμμαχίας με τον Υπουργό Υγείας Γιώργο Παμπορίδη, όπου εκφράστηκε για άλλη μια φορά η θέληση και η αποφασιστικότητα για περαιτέρω ενδυνάμωση των προσπαθειών, μέχρι την τελική υλοποίηση του στόχου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΕΚ, ο κ. Μιχαήλ παρότρυνε  τον Υπουργό Υγείας να παίρνει δύναμη από όλες αυτές τις οργανώσεις που συμμετέχουν στην Κοινωνική Συμμαχία και εκπροσωπούν την πλειοψηφία του Κυπριακού λαού ώστε, να συνεχίσει ακατάπαυστα την προσπάθεια που ξεκίνησε  ενάντια σε πισωγυρίσματα και σκοπιμότητες.
 
Τόνισε παράλληλα, πως για πρώτη φορά  από την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας,  συστάθηκε μια τόσο ισχυρή κοινωνική  συμμαχία από την κοινωνία των πολιτών και αυτό αναδεικνύει το πόσο σημαντική και αναγκαία είναι αυτή η κοινωνική μεταρρύθμιση.
 
Παράλληλα, η Κοινωνική Συμμαχία δήλωσε ξεκάθαρα την ετοιμότητα της να συνεχίσει με αποφασιστικότητα και κάθε νόμιμο μέσο να προωθεί το ΓΕΣΥ και δεν θα ανεχτεί τις οποιεσδήποτε προσπάθειες που θα υπονομεύουν την υγεία του λαού, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φώς-Τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Πάσχα με καταιγίδες και χαλάζι-Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία
Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοστάρι για άλλη μια χρονιά στην πρώτη Ανάσταση από τον Πάτερ Ηράκλη στο Παραλίμνι
Τα Πασχαλινά έθιμα της Κύπρου-«Το κάψιμο του Ιούδα από τα σημαντικότερα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Πάσχα με ανέμους και βροχές στο καιρικό μενού
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας