EnergyNews: Η Διαδικτυακή Πύλη Ενέργειας

O ενημερωμένος πολίτης οφείλει να γνωρίζει για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων που επηρεάζουν το παρόν και ιδιαίτερα το μέλλον του τόπου μας. Που κάνουν την περιοχή της Αν. Μεσογείου να γίνεται όλο και πιο καυτή. Πρέπει ακόμα να τηρείται ενήμερος για θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ευημερία του όπως ο ηλεκτρισμός, η εξοικονόμηση ενέργειας, τα συμβατικά και μη καύσιμα, τα φωτοβολταϊκά, τα αιολικά πάρκα, η γεωθερμία, η ανακύκλωση, το περιβάλλον κ.α. Για όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα μπορεί κανείς να ενημερωθεί στο EnergyNews.com.cy.
 
Το EnergyNews.com.cy είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ. Στόχος του είναι η ολοκληρωμένη, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα απασχολούν φορείς, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και όχι μόνο, που συσχετίζονται με τον τομέα της ενέργειας.
 
Σ’ αυτή την προσπάθεια καθοριστικός και υποστηρικτικός είναι ο ρόλος της ΟΕΒ και των συνδέσμων της, που ασχολούνται με την ενέργεια, αφού παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για όλα τα καίρια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους τομείς: Ηλεκτρισμός, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων.
 
Κάθε Πέμπτη το EnergyNews.com.cy βρίσκεται κοντά σε χιλιάδες αναγνώστες με ενημερωτικό newsletter με στόχο την καλύτερη ενημέρωση τους για όλα όσα αφορούν το μεγάλο κεφάλαιο της ενέργειας.


Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω των ιστοσελίδων ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (www.reporter.com.cy/ ), InBusinessNews (www.inbusinessnews.com/ ) και Gold News (www.goldnews.com.cy/ ).
 
Για να εγγραφείτε συνδρομητές στο newsletter πατήστε εδώ 
 

Δειτε Επισης

Αυξάνεται σε 140.000 ευρώ η ετήσια χορηγία προς φιλοζωικές οργανώσεις
Ψάχνουν να ενημερωθούν για καταφύγια οι Κύπριοι-Συζητήσεις με Μητροπόλεις για παροχή υπογείων σε ναούς
Συνεχίζονται οι πτήσεις Λάρνακα-Τελ Αβίβ και οι αφίξεις σκαφών από Λίβανο
Οι στόχοι των Fake News σε εμπόλεμη περίοδο και οι εκτιμήσεις για μεγιστοποίηση του υβριδικού πολέμου
Η οικονομία και το κόστος ζωής οι κύριοι λόγοι που ψήφισαν οι Κύπριοι στις φετινές ευρωεκλογές
Δέσμευση Βουλής για εκσυγχρονισμό νομοθεσίας για ευημερία των ζώων
Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Κύπρου για εγγραφή κουμανδαρίας σε Διεθνή Κατάλογο UNESCO
Tο Βέλγιο στέλνει στρατιώτες στην Κύπρο για τον επαναπατρισμό υπηκόων του από το Λίβανο
Βίντεο από την άφιξη του C-130 με τους 38 Κύπριους-Συνεχίζει την παροχή προξενικής αρωγής το ΥΠΕΞ
Πράσινο βουλής για εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας στον διορισμό επί δοκιμασία/αφυπηρέτηση διοικητικών του ΠΚ