Οι ατάκες του Κρίστιανσεν για την Άντερλεχτ και τους σταρ της Ομόνοιας

Το μυαλό είναι στην Ομόνοια και όχι στην Άντερλεχτ δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, στη σημερινή (02/03) συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος προκειμένου να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να αγωνιστεί ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Αν το ντέρμπι είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια: «Όλα τα ντέρμπι με την Ομόνοια είναι σημαντικά. Πάντα είναι δύσκολα και θυμάμαι την περσινή ισοπαλία 2-2. Μετά τη νίκη με 4-1 θα είναι το δεύτερο ντέρμπι με την Ομόνοια για μένα σαν προπονητής του ΑΠΟΕΛ και θέλουμε τη νίκη».
 
Τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον Απόλλωνα: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν είχαμε ούτε ένταση, ούτε κατοχή της μπάλας. Φυσικά ήταν και ο αντίπαλος καλός, έκανε μια ευκαιρία και σκόραρε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε για να αφήσουμε τον Απόλλωνα στο -9. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη θέληση για να νικήσουμε».

Aν τον φοβίζει κάτι από την Ομόνοια: «Παρακολούθησα το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μου έκανε εντύπωση το 4-1. Έχουν κίνητρο με το νέο προπονητή. Πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην Ομόνοια όπως ο Χριστοφή που είναι ανεβασμένος και είναι σε καλή κατάσταση, είναι ο Νταρμπισάιαρ στην επίθεση,  είναι ο Τουρέ και ο Μαργκάσα στο κέντρο».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μπερτόλιο, Βινίσιους είναι εκτός, θα δούμε αύριο για τον Αστίθ».

Για τον Εμπεσίλιο: «Πάει καλά και ανεβάζει την ένταση του. Έδειξε τις ικανότητες του. Πάει αρκετά καλά».

Αν επηρεάζει το πλάνο νοουμένου ότι ακολουθεί το παιχνίδι με την Άντερλεχτ: «Όχι δεν το σκέφτομαι έτσι. Βλέπω μόνο το παιχνίδι με την Ομόνοια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την κλήρωση με την Άντερλεχτ: «Είναι μια καλή κλήρωση. Το δύσκολο είναι ότι αποκλείσαμε την Μπιλμπάο και οι απαιτήσεις αυξήθηκαν. Αν πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε τις πιθανότητες για πρόκριση. Φυσικά η Άντερλεχτ είναι το φαβορί».

Αν θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Δεν ξέρω ακόμα, θα επιλέξω τους καλύτερους έντεκα».