Εξαφάνιση τετραμελούς οικογένειας στη Γαλλία: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του γιου

Έπειτα από μέρες ερευνών στα τυφλά, αναφορικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της τετραμελούς οικογένειας Τροαντέκ, οι αστυνομικές αρχές στη Γαλλία βρέθηκαν μπροστά σε δεύτερο σημαντικό εύρημα, σε διάστημα μόλις λίγων ωρών. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 21 ετών Σεμπαστιάν, γιου της οικογενείας και σύμφωνα με την αστυνομία βασικού υπόπτου για πιθανή δολοφονία των γονέων και της αδερφής του. Ο φοιτητής πληροφορικής εικάζεται πως στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το αυτοκίνητο μάρκας Πεζό και χρώματος λευκού ή μπεζ, βρέθηκε στο πάρκινγκ εκκλησίας στην συνοικία Μεάν Πενοέ στην περιοχή των ναυπηγείων Σαν Ναζέρ, κοντά από την πόλη Ναντ. Καθώς ο 21χρονος θεωρείται και ο βασικός υπαίτιος της εξαφάνισης, οι αρχές αναζητούσαν αρχικά το αυτοκίνητο, το μόνο της οικογενείας που δεν είχε εντοπιστεί, σε πάρκινγκ αεροδρομίων.

Η οικογένεια Τροαντέκ ζούσε στην πόλη Ορβόλ της ανατολικής Γαλλίας, όταν οι συγγενείς και φίλοι έχασαν κάθε επαφή μαζί τους, στις 16 Φλεβάρη. Η αδερφή της μητέρας της τετραμελούς οικογένειας ειδοποίησε τις αρχές, καθώς από την επομένη, 17 του μήνα, κανένα από τα κινητά τηλέφωνα των μελών δεν πραγματοποίησε κλήση. Για μέρες οι αρχές, που στο ένταλμα έρευνας ανέφεραν πως βασικός ύποπτος και πιθανότατα αυτουργός μαζικής δολοφονίας της οικογένειάς του, κινούνταν στα τυφλά, μέχρι να βρεθεί στην άκρη του δρόμου στην πόλη Μπρεστ το παντελόνι και η κάρτα υγεία της 18χρονης αγνοούμενης και κόρης των Τροαντέκ.

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλούν τα ευρήματα, καθώς, το παντελόνι εντοπίστηκε εκατοντάδες χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας, ενώ το αυτοκίνητο σε τελείως διαφορετική περιοχή. Οι πρώτες έρευνες στην κατοικία της οικογένειας, οδήγησαν τις αρχές στην ανακάλυψη ίχνων αίματος σε διάφορα σημεία, καθώς και σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα.

Ο 49χρονος πατέρας, εργάζεται εδώ και δέκα χρόνια σε εταιρία φωτιστικών, ενώ η μητέρα στη εφορία της Νάντ. Ο 21 ετών γιος τους Σεμπαστιάν είναι φοιτητής, όπως και η μικρότερη αδερφή του.

 

Πηγή: News247.gr

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 7 νεκροί από νέο ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου στη Γάζα
Οι δρακόντειοι νόμοι των Ταλιμπάν «αγγίζουν» πλέον και τους άνδρες-«Αφήστε γένια, μην φοράτε τζιν, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες»
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο-Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους μέλη της Χεζμπολάχ
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Νετανιάχου-«Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που δεν μπορούσε να φανταστεί»
Απορρίπτει κατηγορηματικά εμπλοκή στους παγιδευμένους βομβητές στον Λίβανο ο πρόεδρος του Ισραήλ
Ο υποψήφιος της αριστεράς οδεύει σε προεδρική νίκη στη Σρι Λάνκα
Κατάρρευση διώροφου κτιρίου στην Ιταλία-Νεκρή 4χρονη, αγωνία για ένα ακόμη παιδί και μία μητέρα
Πυροβολισμοί στην Αλαμπάμα-Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Το Bayesian πιστεύεται πως έχει χρηματοκιβώτια με ευαίσθητα δεδομένα «που ενδιαφέρουν ξένες κυβερνήσεις»
Κατάρριψη 71 ρωσικών drones στη διάρκεια της νύχτας αναφέρει η Ουκρανία