Έξι μέρες κράτηση σε 33χρονο οπαδό της Ομόνοιας για υπόθεση βίας στα γήπεδα

 Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 33χρονου οπαδού της Ομόνοιας εξέδωσε το μεσημέρι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν οχλαγωγία, παρακώλυση  ομαλής διεξαγωγής και ματαίωσης του αγώνα κυπέλλου, που διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου, μεταξύ Απόλλωνα και Ομόνοιας, στο Τσίρειο Στάδιο. Για την υπόθεση συνελήφθη σήμερα ένα ακόμη πρόσωπο που καταζητείτο ενώ αναζητούνται ακόμη τρία.
 
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης, στο συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου, που διακόπηκε λόγω οχλαγωγίας και ρίψης αντικειμένων από την κερκίδα της Ομόνοιας, προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, αξίας 6,970 ευρώ, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένας επιτηρητής.
 
Ο δε ύποπτος ήταν ένα από τα πέντε πρόσωπα που η Αστυνομία δημοσίευσε τη φωτογραφία του, η οποία απομονώθηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου και που παρουσιάζεται να προσπαθεί να ρίξει το κιγκλίδωμα, μαζί με άλλα πρόσωπα.
 
Η Αστυνομία, συνέχισε, εντόπισε και συνέλαβε τον 33χρονο μετά από μαρτυρία πολίτη, ενώ ο ίδιος αναγνώρισε τον εαυτό του στη φωτογραφία, υποστηρίζοντας ωστόσο πως,  έσπρωξε το κιγκλίδωμα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και αυτό επάνω στην απογοήτευση του, όταν η ομάδα του Απόλλωνα σημείωσε δεύτερο τέρμα εναντίον της Ομόνοιας.
 
Η υπεράσπιση έφερε ένσταση στην κράτηση του 33χρονου, ωστόσο το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης του.
 
Εν τω μεταξύ, δεύτερο πρόσωπο, επίσης από τη Λευκωσία, τα στοιχεία του οποίοι εξασφαλίστηκαν από μαρτυρία άλλου πολίτη, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.
 
Για τα επεισόδια αναζητούνται επίσης τρία ακόμη πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Δειτε Επισης

Πάει Λονδίνο και μετά Νέα Υόρκη για τριμερή ο Πρόεδρος-Στις 15 του μήνα το ραντεβού
Αποζημίωση χιλίων ευρώ με απόφαση Ανωτάτου για δυσφήμιση μέσω δημοσιευμάτων
Ανακοίνωσε τριμερή χωρίς ημερήσια διάταξη στις 15 Οκτωβρίου ο Τατάρ
Εξάψαλμος μοναχών μετά την καθαίρεση-«Η πέτρα του σκανδάλου ήταν ο ίδιος ο Μητροπολίτης και ο Βαρνάβας»
Στο Μακάρειο αλλά εκτός κινδύνου το αγοράκι που παρασύρθηκε στην Πάφο
Την ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημά της αδασμολόγητα τσιγάρα-Χειοπέδες σε 63χρονη
Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για διάρρηξη πρατηρίου
Από Αρχιμανδρίτες απλοί μοναχοί-Η ανακοίνωση του Συνοδικού για το σκάνδαλο Αββακούμ
Αγοράκι παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία-Όχημα παρέσυρε πεζό