Καταζητείται το «τρίο της απάτης» στη Λεμεσό

 Τρεις ύποπτοι καταζητούνται από την Αστυνομία Λεμεσού για οικειοποίηση ποσού ύψους 650 χιλιάδων ευρώ, που εξασφάλισαν κάνοντας δάνειο από τράπεζα, παρουσιάζοντας  πλαστό  έγγραφο.  Συγκεκριμένα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο Ελληνοκυπρίων 45 και 37 ετών και μιας Ρουμάνας 41 ετών από το ΤΑΕ Λεμεσού.
 
Σε βάρος τους  διερευνώνται υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμός πλαστού εγγράφου με σκοπό την καταδολίευση, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.
Την καταγγελία έκανε η Υπεύθυνη του Τμήματος Εταιρειών, Εμπορικής Τράπεζας ξένων συμφερόντων  και αφορά εξαπάτηση της από τρία πρόσωπα που εμφανίστηκαν ως ιδιοκτήτες – διευθυντές εταιρείας που αιτήθηκαν δάνειο 650 χιλιάδων ευρώ. Οι ύποπτοι κίνησαν τις διαδικασίες κι έλαβαν το δάνειο πριν από 4 μήνες. 
 
Η παραπονούμενη για να εγκρίνει το αίτημα των αιτητών φέρεται να τους ζήτησε έγγραφο που αποδείκνυε την οικονομική ευρωστία της εταιρείας. Οι ύποπτοι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, παρουσίασαν έγγραφο άλλης εμπορικής Τράπεζας με αποτέλεσμα, το Μάρτιο του 2016, να λάβουν δανειοδότηση ύψους 650 χιλιάδων Ευρώ. Αυτό το έγγραφο που έγινε αποδεκτό, μετά από τις έρευνες αποδείχθηκε πλαστό.
 

Δειτε Επισης

Πάει Λονδίνο και μετά Νέα Υόρκη για τριμερή ο Πρόεδρος-Στις 15 του μήνα το ραντεβού
Αποζημίωση χιλίων ευρώ με απόφαση Ανωτάτου για δυσφήμιση μέσω δημοσιευμάτων
Ανακοίνωσε τριμερή χωρίς ημερήσια διάταξη στις 15 Οκτωβρίου ο Τατάρ
Εξάψαλμος μοναχών μετά την καθαίρεση-«Η πέτρα του σκανδάλου ήταν ο ίδιος ο Μητροπολίτης και ο Βαρνάβας»
Στο Μακάρειο αλλά εκτός κινδύνου το αγοράκι που παρασύρθηκε στην Πάφο
Την ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημά της αδασμολόγητα τσιγάρα-Χειοπέδες σε 63χρονη
Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για διάρρηξη πρατηρίου
Από Αρχιμανδρίτες απλοί μοναχοί-Η ανακοίνωση του Συνοδικού για το σκάνδαλο Αββακούμ
Αγοράκι παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία-Όχημα παρέσυρε πεζό