Χειροπέδες και σε 39χρονο για τα επεισόδια στο Απόλλων - Ομόνοια

  Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχλαγωγίας, παρακώλυσης ομαλής διεξαγωγής αγώνα και ματαίωσης αγώνα, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ, στις 22 Φεβρουαρίου, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Ο 39χρονος προσήλθε το μεσημέρι σήμερα στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες
Παρενέργειες από την νέα απόφαση Ανωτάτου για τηλεπικοινωνιακά, επηρεάζονται ποινικές υποθέσεις-«Επιβεβαιώθηκε η Χατζηιωάννου»
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»