Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου 27χρονος Ρουμάνος- Δέχτηκε κεραμίδι κατακέφαλα

Δεν τον ζάλισε ο μεσημβρινός ήλιος, αλλά κεραμίδι που ξεκόλλησε από οροφή στεγάστρου  και τον βρήκε στο κεφάλι. Ο λόγος για 27χρονο Ρουμάνο, που βρισκόταν το μεσημέρι  σε μπυραρία  στο ισόγειο πολυκατοικίας,  στην παραλία της Λεμεσού.  Από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου του κτηρίου «έφυγε» ένα μάρμαρο, το οποίο έπεσε στο στέγαστρο της μπυραρίας κι απελευθέρωσε  ένα από τα κεραμίδια, που χτύπησε τον νεαρό Ρουμάνο στο κεφάλι.
 
Ο 27χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νευροχειρουργική εξέταση.
 
Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στην συγκεκριμένη  πολυκατοικία εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης.
 

Δειτε Επισης

Καμπανάκι Ελεγκτικής σε Υπουργείο Παιδείας για ανάθεση έργων με τη μέθοδο συνοπτικών διαδικασιών
Χειροπέδες σε δύο που πιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία στη Λευκωσία
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν μετά τις επιθέσεις σε αποθήκες καυσίμων-Θορυβημένος ο Γκουτέρες
Χειροπέδες σε 47χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Ασυνήθιστος ο όγκος της διαρροής υγραερίου στην Έγκωμη-Πάνω από εκατό περιστατικά σε πέντε χρόνια
Αδράνεια εννέα ετών για τους φονικούς ΤΑΚΑΤΑ-Παραδοχές από Λουκά, με απόδοση ευθυνών και σε εταιρείες
Ξανά ενώπιον της Βουλής τα αντισταθμιστικά για τις κοινότητες στο Βασιλικό-«Πρέπει να έχουν όφελος οι κάτοικοι»
Το déjà vu για τον σφετερισμό, η έξαρση αδιαλλαξίας και το σκοτεινό μέλλον του Κυπριακού