Ιδιακέθ: «Τα δίνουμε όλα και δεν παίρνουμε τίποτε»

Περίλυπος και κατηφής, όπως ήταν αναμενόμενο βάσει της εξέλιξης του αγώνα, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιμανόλ Ιδιακέθ.
«Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω αυτή τη στιγμή για το παιχνίδι. Είμαστε πολύ άτυχοι στις τελευταίες αναμετρήσεις: και με την ΑΕΖ και με την Ομόνοια είχαμε σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όλα είναι πιθανά. Είχαμε ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ που θα τέλειωνε το παιχνίδι και στο τέλος φάνηκε η ποιότητα του Απόλλωνα: ισοφάρισε από κόρνερ κι ενώ οι παίκτες μου ευρίσκονταν σε κατάσταση σοκ πέτυχε και τρίτο τέρμα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για τους ποδοσφαιριστές μου, τα δίνουν όλα απέναντι σε κάθε αντίπαλο και αισθάνομαι ότι το ποδόσφαιρο δεν μας δίνει τίποτε πίσω», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.
«Το παιχνίδι καθορίστηκε απόλυτα από τις αποβολές. Όταν δύο ομάδες παίζουν 10 εναντίον 10 για μεγάλο διάστημα, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Σέβομαι πάρα πολύ την ποιότητα του Απόλλωνα και ο συνάδελφος κάνει εκπληκτική δουλειά, αλλά σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είναι μια δύσκολη ώρα για την οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες θα μας κάνουν πιο δυνατούς, υπάρχουν ακόμη οκτώ παιχνίδια και θα τα παλέψουμε δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό», κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΚ.