Αυγουστή: «Τέτοιες στιγμές μισείς το ποδόσφαιρο»

Πολλή κατανόηση για τον ομόλογό του στην ΑΕΚ και σαφέστατους υπαινιγμούς για τη διαιτησία περιείχε η τοποθέτηση του Σωφρόνη Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου.
«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ, διότι ως τα τελευταία λεπτά είχε τη νίκη στα χέρια της, αλλά τελικά δεν την πήρε. Ως προπονητής αυτή τη στιγμή μισείς το ποδόσφαιρο», παραδέχτηκε ο Κύπριος τεχνικός.
«Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, η ΑΕΚ σκόραρε στην πρώτη φάση που βρήκε και τα δεδομένα άλλαξαν. Ακολούθως εμείς ισορροπήσαμε, ξαφνικά η ΑΕΚ δέχτηκε μια κόκκινη, βρεθήκαμε με πλεονέκτημα και αρχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και να ψάχνουμμε το δεύτερο γκολ. Ξαφνικά μείναμε κι εμείς με δέκα και τα πράγματα άλλαξαν ξανά. Στην επανάληψη κάναμε κινήσεις για να ισορροπήσουμε, και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ και το πέτυχε η ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές μου όμως δεν τα παράτησαν, πάλεψαν, έτρεξαν και πήραμε ένα πολύτιμο τρίποντο», ανέλυσε ο Αυγουστή.
«Το μόνο που ζητώ είναι σα σεβαστούν μια ομάδα που είναι αήττητη 25 παιχνίδια και έναν παίκτη που στα αποδυτήρια με ρωτά: κόουτς, τι έκανα;», κατέληξε ο προπονητής του Απόλλωνα.