Ισχυρή έκρηξη στις Βρυξέλλες-Τουλάχιστον 7 τραυματίες (pics&vid)

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε μια κατοικία στις Βρυξέλλες, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της βελγικής πρωτεύουσας. "Αυτή η ισχυρή έκρηξη κατέστρεψε δύο τριώροφες κατοικίες.

 

Συνολικά υπάρχουν επτά τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά", είπε ο εκπρόσωπος, χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια της έκρηξης. Σύμφωνα πάντως με τον ιστότοπο της δημόσιας βελγικής τηλεόρασης RTBF πιθανότατα το ατύχημα οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.

 

Στις 22 Μαρτίου 2016 οι Βρυξέλλες βίωσαν τις χειρότερες τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιστορία τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 32 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 320. Έκτοτε, οι υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και κάθε "ασυνήθιστο" επεισόδιο προκαλεί μεγάλη κινητοποίηση αλλά και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

 

Δειτε Επισης

Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Βρέθηκε πεντάχρονος στην έρημο στην Αριζόντα-Είχε χαθεί μαζί με τον σκύλο του
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή παραδίδεται το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ
Ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών αποκαλύπτουν εκτεταμένη χρήση χημικών όπλων από τη Ρωσία στην Ουκρανία
Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για την απόφαση καταπέλτη από ΕΔΑΔ: «Οπωσδήποτε εξαιρετικά προβληματική»
Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο
Οκτώ χρόνια φυλάκιση για Ιμάμογλου ζητά η εισαγγελία για το πλαστό δίπλωμα
Ραουνά: Στην κυπριακή Προεδρία θα αναδειχθεί τι σημαίνει κράτος υπό κατοχή
Παραπληροφόρηση πως «Τα παιδιά της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη των πυρκαγιών, υποστηρίζουν οι Τούρκοι