Κάτοχοι Αξιογράφων: Ποιός θα κηρύξει αντισυνταγματικό το έγκλημα εις βάρος μας;

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, σε επιστολή του αναφέρεται στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου το οποίο κήρυξε ως αντισυνταγματικό το νομοθέτημα που ψήφισε η προηγούμενη ολομέλεια της Βουλής σε σχέση με τον συμψηφισμό των δανείων με εξασφάλιση αξιόγραφα.

«Σεβόμαστε την απόφαση του Ανωτάτου, όμως διερωτόμαστε ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία να κηρύξει και ως αντισυνταγματικό το έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος μας, γενικά για το θέμα των αξιογράφων και ειδικότερα για την απόφαση της Αρχής Εξυγίανσης να μεταφέρει τα δάνεια της Λαϊκής στην Τράπεζα Κύπρου και να αφήσει τα ενεχυριασμένα αξιόγραφα στη Λαϊκή», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στις Βρυξέλλες η Παναγιώτου για τις εργασίες του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας ΕΕ
Θεία Λειτουργία στις 16 και 17 Ιουλίου στην Αγία Μαρίνα στη νεκρή ζώνη
Στη δημιουργία Κεντρικής Πλατείας και ανάπλαση του πυρήνα προχωρεί ο Δήμος Παραλιμνίου-Δερύνειας
Σειρά αποφάσεων για ενίσχυση υπηρεσιών ημερήσιας και 24ωρης φροντίδας δρομολόγησε η Κυβέρνηση
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Καινοτομεί ο Δήμος Λευκωσίας-Επιχειρεί σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας για μείωση κόστους στο ρεύμα
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Έρχονται αυξήσεις 3% στο ρεύμα-Από την επόμενη διμηνία θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος