Πίεχ: Η παραμονή στον Απόλλωνα και το φλερτ με την Ομόνοια

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα έδωσε ο Αρκάδιους Πίεχ, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του με την ομάδα της Λεμεσού, αλλά και στο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πολωνός επιθετικός επεσήμανε ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν προσπάθησε να τον κρατήσει στην ΑΕΛ, όμως τόνισε ότι η θητεία του στην ΑΕΛ τον βοήθησε στην προσαρμογή μου στην Κύπρο.

«Μου αρέσει η Κύπρος, θα ήθελα να παραμείνω αλλά όλα εξαρτώνται από το συμβόλαιο μου με τον Απόλλωνα, το οποίο τελειώνει τον Ιούνιο.

Ο Απόλλωνας είναι αυτός που έχει το δικαίωμα για ανανέωση. Αν δεν επιθυμεί ο σύλλογος την παραμονή μου και τη νέα σεζόν, τότε ο μάνατζερ μου θα κοιτάξει να μου βρει μία νέα ομάδα» είπε ο Πίεχ, ο οποίος πάντως δήλωσε ότι επιθυμεί να κερδίσει τίτλους με τον Απόλλωνα και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο 31χρονος στράικερ των κυανόλευκων μίλησε και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του: «Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά όχι προτάσεις.

Όσον αφορά την Ομόνοια, αν έμενε ο Μιλόγεβιτς, τότε ίσως να προχωρούσαν και σε επίσημη πρόταση γιατί γνώριζα για το ενδιαφέρον που υπήρχε. Από τη στιγμή που άλλαξαν προπονητή, δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη».